0

Besplatne provere pred zimsku sezonu u Opelovim servisima

Kompanija Opel je organizovala servisnu akciju usmerenu na povećanje svesti o značaju ispravnosti vozila u zimskom periodu, koja podrazumeva besplatnu proveru vozila

Foto: Opel

Foto: Opel

Pred nama je još jedna zima koja sa sobom donosi izazove kao što su niske temperature, kiša, sneg i mraz. Kada i najmanji kvarovi mogu da naprave velike probleme i nenadoknadive štete, važno je otkloniti sve sumnje u ispravnost vozila i spremno dočekati sve uslove na putu. Preventivno delovanje spasiće vas brige, neprijatnih situacija, komplikacija i što je najvažnije značajno će povećati, kako vašu, tako i bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju.

pročitaj još

  Ove sezone vlasnici vozila marke Opel imaće poseban tretman jer o svojim vozilima neće brinu sami. Kompanija Opel je sa svojim partnerima organizovala akciju usmerenu na povećanje svesti o značaju ispravnosti vozila u zimskom periodu. Ideja je pomoći i podstaći vozače da na vreme i uz manje troškove pripreme svoje automobile za hladne dane koji predstoje i za nove, otežane uslove na putu.

  Foto: Opel

  Foto: Opel

  Zimska servisna akcija u Opelovim servisima obuhvata besplatnu proveru:

  – Kočionog sistema
  – Akumulatora
  – Brisača
  – Pneumatika
  – Svetslosne signalizacije
  – Nivoa rashladne tečnosti
  – Kompletnog sistema oslanjanja

  Iskoristite priliku da uz minimalni trud i troškove obezbedite sebi mirnu i sigurnu vožnju već danas, kako biste koliko sutra mogli da kažete da vas sneg nije iznenadio.

  Izvor: PR Opel Srbija

  chats-viber-ts

  Tagovi: domaće, opel, provera vozila, servisna akcija, zima