0

Suzuki Ignis „preko reda“ u Srbiji

Kompanija Euro Sumar, uvoznik i prodavac Suzuki vozila, obezbedila je za domaće kupce izuzetno popularan model Ignis sa 4x4 pogonom

Foto: Suzuki

Foto: Suzuki

Uprkos tome što na evropskom tržištu vlada velika potražnja za modelom Ignis u verziji sa pogonom na sve točkove, domaći uvoznik, distributer i prodavac Suzuki vozila kompanija Euro Sumar, obezbedila je ograničenu količinu baš ove varijante zanimljivog mini automobila.

pročitaj još

  Foto: Suzuki

  Foto: Suzuki

  Reč je o bogato opremljenoj verziji Suzuki Ignis 1.2 Elegance ALL-GRIP, sa 1.2 benzinskim motorom od 90 KS, petostepenim ručnim menjačem i 4×4 pogonom, koji je dostupan za isporuku odmah po ceni od 13.300 evra.

  Foto: Suzuki

  Foto: Suzuki

  Japanski krosover je dugačak svega 3,7 m, širok 1,69 m i visok oko 1,6 metara, a ističe se kao jedan od usamljenih modela koji u ovoj klasi nude napredni ALL-GRIP sistem sa automatskom aktivacijom pogona na sva četiri točka.

  Foto: Suzuki

  Foto: Suzuki

  Ignis poseduje još nekoliko naprednih elektronskih sistema: radarsku podršku u kočenju, praćenje saobraćajne trake, radar za detekciju pešaka, Hill Hold (pomoć pri pokretanju vozila na uzbrdici), Hill Descent(pomoć pri spuštanju niz brdo), itd.

  Foto: Suzuki

  Foto: Suzuki

  Inače, na raspolaganju je širok spektar boja, a za vozila po specijalnoj želji rok isporuke je od 15 do 20 dana.

  Tijana Stefanović

  chats-viber-ts

  Tagovi: 4x4, domaće, euro sumar, ignis, suzuki