0

NAPRAVITE PRAVI IZBOR: Zaključite polisu osiguranja od autoodgovornosti u AMS Osiguranju!

Rizik da vam se dogodi neka neprijatnost u saobraćaju je veliki i zato je veoma važno da uz osnovna vozačka dokumenta, sa sobom uvek imate polisu osiguranja od autoodgovornosti

Foto: AMS Osiguranje

Foto: AMS Osiguranje

Iako je reč o obaveznom osiguranju, izuzetno je važno da napravite pravi izbor osiguravajućeg društva. Predan rad, ažurnost prilikom isplate štete i profesionalan odnos prema klijentima, uvrstili su AMS Osiguranje u jedno od vodećih domaćih osiguravajućih kuća u zemlji. AMS Osiguranje u širokoj lepezi svojih usluga, nudi i obavezno osiguranje vozila, koje možete ugovoriti veoma brzo i lako, na velikom broju mesta u čitovoj zemlji.

pročitaj još

  Ukoliko prilikom vožnje pričinite štetu trećem licu, skupe troškove usled brojnih rizika, koji za posledicu imaju  smrt, povredu tela, narušavanje zdravlja, uništenje ili oštećenje stvari trećeg lica, u skladu sa uslovima osiguranja, preuzima osiguravajuća kuća kod koje ste ugovorili obavezno osiguranje vozila.

  Foto: AMS Osiguranje

  Foto: AMS Osiguranje

  Dovoljno je samo da svratite u Ruzveltovu 19 u Beogradu i moći ćete na jednom mestu da zaključite polisu osiguranja od autoodgovornosti, obavite tehnički pregled i na kraju registrujete vaše vozilo! I to nije sve! Ukoliko putujete i potrebna su vam međunarodna dokumenta, na istom mestu moći ćete da izvadite potvrdu da imate zaključeno osiguranje odgovornosti kod domaćeg osiguravajućeg društva – Zelenu kartu osiguranja, Međunarodnu vozačku dozvolu ili dozvolu za upravljanje tuđim vozilom u inostranstvu – Žuti karton. Na istoj adresi možete zaključiti bilo koju vrstu dobrovoljnog neživotnog osiguranja, postati član AMSS ili kupiti/dopuniti svoj TAG uređaj.

  Iskoristite široku prodajnu mrežu AMS Osiguranja na više od 250 prodajnih mesta širom Srbije. Za više informacija posetite sajt www.ams.org.rsili pozovite broj telefona 0800-009-009.

  Izvor: PR AMS Osiguranje

  chats-viber-ts

  Tagovi: ams osiguranje, autoodgovornost, domaće, premija, rizik, šteta