0

SEAT Leon - specijalna zimska akcija

U susret zimi i predstojećem Sajmu automobila u Novom Sadu, Porsche SCG, uvoznik SEAT-a za Srbiju je pripremio posebne pogodnosti prilikom kupovine automobila SEAT Leon

Foto: SEAT

Foto: SEAT

SEAT Leon u paketu opreme Style, koji između ostalog sadrži aluminijumske felne, digitalni klima uređaj, touch screen ekran, tempomat, Bluetooth, dnevna LED svetla, kožni volan sa komandama na volanu i sa benzinskim TSI motorom od 110 KS, u narednom periodu se može kupiti po ceni od 15.499 evra, a svaki kupac dobija na poklon dodatni set aluminijumskih felni sa zimskim gumama čija je vrednost preko 750 evra.

pročitaj još

  Foto: Porsche SCG

  Foto: Porsche SCG

  Pored ove ponude i dalje je aktuelna ponuda finansiranja putem zakupa gde svaki kupac koji se odluči na finansiranje preko Porsche Mobility dobija podršku u ceni od 1000 evra čime iznos finansiranja ovog vozila iznosi 14.499 evra plus dodatno na to klijent dobija gratis kasko osiguranje i registraciju u prvoj godini zakupa.

  U SEAT-u su aktuelne ponude za gamu modela Leon raznovrsnih paketa opreme i velike ponude motora po sjajnim cenama. Detalje o ovim posebnim ponudama možete dobiti u prodajnim salonima SEAT gde možete i testirati vozila i na pravi način upoznati novi doživljaj vožnje koji SEAT pruža.

  Foto: Zoran Živkov

  Foto: Zoran Živkov

  Test vozila, za sve zainteresovane, biće dostupna i u Hali 1 novosadskog sajma automobila, od 25. do 29. oktobra 2017. Pored ovih sjajnih uslova za kupovinu SEAT Leon, posebne ponude spremne su i za modele Ibiza i Ateca. Više na https://www.seat.rs/konfiguracija-i-kupovina/akcijski-modeli/leon-akcija.

  Izvor: PR Porsche SCG

  chats-viber-ts

  Tagovi: domaće, leon, porsche scg, sajam automobila u novom sadu, seat