0

Novi Volkswagen Arteon doživeo je svoju svečanu premijeru u Srbiji

Domaćoj publici predstavljena je nova Volkswagen zvezda na nesvakidašnjoj umetničkoj izložbi

Foto: Porsche SCG

Foto: Porsche SCG

Simbolika je bila jasna. Ništa manje i ništa više, do čiste umetnosti – novi VW Arteon je predstavljen i izložen kao inovativni artefakt, u kategoriji nestvarnog i nemogućeg. Jasno se video smeli iskorak ka luksuznoj premijum klasi. Odbacujući konzervativnost, Arteon se našao u zagrljaju umetnosti i inovacije.

pročitaj još

  Foto: Porsche SCG

  Foto: Porsche SCG

  U okviru kampanje “Autoportret budućnosti”  čija je tema susret nadolazećih tehnologija i umetosti, pet talentovanih fotografa imalo je tu slobodu da jedan dan prožive sa Arteonom, spoznaju ga i učine besmrtnim kroz svoj objektive. Ovo je ujedno i sjajan primer davanja iskrene podrške Volkswagen-a  umetnosti i prostora stvaraocima, da kroz kultni brend iskažu svoj talenat. Upravo ti doživljaji postaju njegov vizuelni identitet.

  Foto: Porsche SCG

  Foto: Porsche SCG

  Arteon se uklopio jednako dobro u najrazličitijim okruženjima. Od omiljenog mesta ljubitelja adrenalina – glinare, senovitih kutaka koji podsećaju na njujorški Bronks, do sanjivog dorćolskog Starog Mlina. Arteon je svuda ostajao svoj i upečatljiv, bez obzira na okolnosti i okruženja.

  Foto: Porsche SCG

  Foto: Porsche SCG

  Autentične fotografije bile su predivan šlagvort za glavni trenutak, u kojem je direktor marke Volkswagen za Srbiju i Crnu Goru, gospodin Milan Lazić, otkrio zvezdu večeri, pretvorivši celokupan izložbeni prostor u galeriju. Mnogobrojni ugledni gosti i poslovni partneri, po prvi put su videli Arteon, učestvujući u nastajanju nečeg novog i jedinstvenog.

  Foto: Porsche SCG

  Foto: Porsche SCG

  Izvor: PR Porsche SCG

  chats-viber-ts

  Tagovi: arteon, domaće, premijera, srbija, volkswagen, vw