0

SRPSKA PREMIJERA: Godišnjica u znaku promocije Range Rover Velara

Kompanija British Motors svečano je u Beogradu predstavila atraktivni i luksuzni Range Rover Velar koji je uveličao proslavu izuzetno uspešne prve godine poslovanja ovlašćenog uvoznika vozila marki Land Rover i Jaguar u Srbiji

Foto: British Motors

Foto: British Motors

Nesvakidašnjom promocijom Velara, najnovijeg modela Range Rovera, kompanija British Motors, ekskluzivni uvoznik Jaguara i Land Rovera u Srbiji, proslavila je uspešnu prvu godinu poslovanja na domaćem tržištu.

pročitaj još

  Foto: British Motors

  Foto: British Motors

  Zapravo, ovaj luksuzni SUV, veći od modela Evoque, a manji od Sport, renomirane britanske marke, na prostor Donjeg grada ispod Kalemegdana, dovezao je naš poznati automobilista Andrej Kulundžić, koji u kraćem video spotu i predstavio ovaj automobil koji spaja nespojivo. Sa njim u društvu bio je i Ostoja Mijailović, generalni direktor i vlasnik kompanije British Motors, koji je se potom obratio prisutnima.

  Foto: British Motors

  Foto: British Motors

  “Čast mi je što smo zbog naših uspeha zaslužili da Srbija bude među prvim zemljama koja je pustila Velar u prodaju. Postigli smo mnogo toga za godinu dana i na tome imamo da zahvalimo našem trudu kao i vama svima koji ste podržavali naš početak i dali nam hrabrosti da budemo istrajni. Sada mogu svečano da vas pozovem da i sami doživite iskustvo Velara, novog člana porodice Land Rover i novog stanara British Motorsa. Hvala vam što ste uveličali ovaj događaj i vidimo se uskoro”, rekao je Mijailović.

  Foto: British Motors

  Foto: British Motors

  Range Rover Velar, je najprefinjeniji sportski terenac Land Rover brenda, srednjih gabarita sa izuzetnim performansama, dizajnom i tehnologijom. Krasi ga potpuno novi dizajnerski koncept eksterijera i enterijera koji će preuzeti ostali Land Rover modeli naredne generacije. Inače, novitet je izveden iz prototipa originalnog Range Rover modela iz 1970. Prefinjen u svakoj prilici i prigodan za svaku vrstu terena, Velar krase atraktivan dizajn, vrhunski kvalitet izrade, kao i moćni i štedljivi pogonski agregati. Rečju, ovaj model po svemu opravdava posvećenost Land Rovera da nastavi sa pomeranjem granica u svemu.

  TopSpeed Team

  chats-viber-ts

  Tagovi: beograd, british motors, domaće, premijera, range rover, srbija, velar