0

Grupa Petrol nastavila širenje maloprodajne mreže naftnih derivata u Srbiji

U novobeogradskom Bloku 41 puštena u rad četvrta benznska stanica u glavnom gradu, jedanaesta u Srbiji

Foto: Petrol Srbija

Foto: Petrol Srbija

Puštanjem u rad benzinske stanice (BS) Blok 41 u Novom Beogradu kompanija Petrol, član Petrol Grupe, energetskog lidera u regionu, nastavila je svoj investicioni ciklus na tržištu Srbije. Otvaranjem jedanaeste BS u nšoj zemlji, a četvrte u Beogradu, slovenačka kompanija još jednom je potvrdila svoje namere širenja maloprodaje naftnih derivata u Srbiji.

pročitaj još

  Foto: Petrol Srbija

  Foto: Petrol Srbija

  Kompanija Petrol je puštanjem u rad BS Blok 41, na adresi Omladinskih brigada bb, svečano otvorila jedanaesti maloprodajni objekat u Srbiji, a četvrti u našem glavnom gradu (BS: Banovo Brdo, Ada, Leštane). Za manje od godinu dana kompanije je pustila u rad BS Leštani, a  uskoro se očekuje i otvaranje BS u Subotici. U novom prodajnom objektu zaposleno je deset radnika, dok ova kompanija u Srbiji obezbeđuje posao za 180 ljudi.

  Foto: Petrol Srbija

  Foto: Petrol Srbija

  Današnjem svečanom otvaranju prisustvovao je Goran Vesić, menadžer Grada Beograda, zatim Rok Vodnik,  član Uprave Petrola (Slovenska energetska družba, d.d.Ljubljana), Tadej Zorjan, direktor maloprodaje Petrola Beograd, kao i Radoje Simić, direktor Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije „Dr Vukan Čupić” i Vesna Stanojević koordinatorka savetovališta protiv nasilja, ustanove koje su primile donaciju.

  Foto: Petrol Srbija

  Foto: Petrol Srbija

  Prilikom puštanja u rad BS Petrol Ada, član Uprave Petrola d.d. Ljublana Rok Vodnik je izjavio:
  “Želimo da postanemo priznati regionalni provajder sveobuhvatnih  energetskih  i ekoloških rješenja, partner u razvoju kružne ekonomije za prelazak u društvo sa niskim emisijama ugljenika. To ćemo postići aktivnim razvojem decentralizovane proizvodnje energije iz prirodnih izvora energije, razvojem pametnih gradova, mrežnim fabrikama stvarajući niz održivih i konkurentski  prilagodljivih rešenja.“

  Foto: Petrol Srbija

  Foto: Petrol Srbija

  Novi Petrolov maloprodajni objekat u novobeogradskom Bloku 41, kao i svi dosadašnji, modernog je i multifunkcionalnog dizajna usmerenog ka pružanju najšireg spektra usluga, pa je tako na jednom mestu objedinjena kvalitetna usluga uz ponudu visokokvalitetnog goriva porodice Q Max, motornih ulja, kao i robe široke potrošnje. Objekat sa osam točionih mesta ima 59 kvadratnih metara prodajnog prostora, unutrašnji bar od 32 i terasu od 30 kvadrata.

  Foto: Petrol Srbija

  Foto: Petrol Srbija

  Prilikom puštanja u rad BS Petrol Blok 41, direktor maloprodaje Petrola d.o.o. Tadej Zorjan rekao je: “U Petrolu smo ponosni na naša ostvarenja ove godine u Srbiji. U februaru smo otvorili novu benzinsku stanicu u Leštanima, u junu smo Petrol d.o.o Beograd proširili za sektor energetske efikasnosti, u julu smo prodali prve tone goriva preko veleprodaje. Do kraja meseca  se u rad pušta i benzinska stanica u Subotici. To znači da ćemo  sa ovom stanicom, do kraja septembra u Srbiji biti  prisutni sa 12 maloprodajnih mesta koja su spremna dočekati vozače prema svim svetskim inovacijama i besprekornoj usluzi koju naši zaposleni pružaju. Za kvalit usluge na ovoj benzinskoj stanici zaduženo je  10 zaposlenih, na čelu sa poslovođom Igorom Vorkapićem.“

  Izvor: PR Petrol Srbija

  chats-viber-ts

  Tagovi: benzin, beograd, dizel, domaće, gorivo, petrol, pumpa, stanica