0

FRANKFURT 2017: Opel Vivaro Life

Nakon što je Vivaro, Opelov model iz komercijalanog programa, nedavno predstavljen u putničkim verzijama Tourer i Combi+, sada na Salonu automobila u Frankfurtu svetsku premijeru ima verzija Life namenjena uživanju u slobodnom vremenu

Foto: Opel

Foto: Opel

Premijerom modela Vivaro Life, Opel je upotpunio ponudu putničkih verzija u svom komercijalnom programu. Sve tri nove varijante Vivara (Tourer, Combi+, Life) imaju prvoklasnu opremu i komfor sličan onome koji je u ponudi kod putničkih automobila, uz obilje prostora i varijabilnu konfiguraciju sedišta za putnike. Pored toga, dolaze sa modernim tehnologijama i sistemima asistencije. Dodatno, Life se su vizuelno ističe dinamičnim i elegantnim dizajnerskim detaljima.

pročitaj još

  Foto: Opel

  Foto: Opel

  Novi Vivaro Life je osmišljen kao kamper i rekreacioni van koji korisnicima omogućava da se zapute na duži odmor gde god požele, čak i ukoliko putovanje uključuje noćenje. Zahvaljujući inteligentno osmišljenoj i fleksibilnoj opremi, Vivaro Life je pogodan za produženo kampovanje ili spontana vikend putovanja. Standardna rotaciona individualna sedišta u drugom redu i pomična klupa postavljena na šinama, opremljena inteligentnim mehanizmom koji može da je pretvori u komforan krevet u roku od nekoliko sekundi u trećem redu, konvertuje ovaj „lifestyle“ van u ugodno mesto za spavanje sa izvanrednim komforom. U opcije se ubrajaju dodatno zatamnjeni prozori, sklopivi stočić između drugog i trećeg reda sedišta sa pomoćnim grejačem, što obezbeđuje ugodnu temperaturu čak i tokom zimskih meseci.

  Foto: Opel

  Foto: Opel

  Baš kao i Vivaro Tourer, i Vivaro Life se odlikuje ekskluzivnim spoljašnjim izgledom, naglašenim kroz crne ručke vrata visokog sjaja, kao i obloge retrovizora u istom stilu. Pored toga, dodatno zatamnjeni prozori iza B stubova i BiColor alu naplaci od 17 cola u „Diamond Cut“ izdanju, takođe su dostupni. Oni koji žele enterijer još više klase mogu odabrati elegantan kožni trim enterijera i Irmscher Style Pack paket.

  Foto: Opel

  Foto: Opel

  PR Opel

  chats-viber-ts

  Tagovi: frankfurt, noviteti, opel, opel vivaro life, salon, van, vivaro