0

MANHART MHX6 800: Snage nikad dosta

Nemačka tjunerska kuća Manhart predstavila je svoju najnoviju kreaciju koja je bazirana na modelu X6 M, a poseduje 823 KS i 1,100 Nm!

Foto: Manhart

Foto: Manhart

Tjunerska kuća iz Nemačke koja stoji iza imena Manhart, poznata je po jedinstven preradama BMW vozila. Njihova nedavno predstavljena najnovija kreacija bazirana je na modelu BMW X6 M, a nosi ime MHX6 800.

pročitaj još

  Foto: Manhart

  Foto: Manhart

  Standardni V8 twin-turbo agregat od 4,4 litra pojačan je i sada isporučuje neverovatnih 823 KS i 1,100 Nm obrtnog momenta. Kako bi masivnu snagu pratio i odgovarajući ton, Manhart je ugradio novi izduvni sistem. Uz masivno povećanje snage vešanje je moralo biti unapređeno. Tako je tjuner opremio MHX6 800 H&R oprugama kako bi ovaj SUV od skoro dve ipo tone bio stabilniji na putu.

  Foto: Manhart

  Foto: Manhart

  Nemački tjuneri se nisu zaustavili samo na agregatu, već su doprineli kako eksterijeru, tako i enterijeru vozila. Tako je spoljašnost pospešena agresivnijom haubom, spliterom ispod brednjeg branika, zadnjim difuzerom i spojlerom, kao i zlatnim akcentima u vidu nalepnica. Unutrašnjost je većinom obložena ugljeničnim vlaknima, a tu je i Manhart logo na upravljaču.

  Foto: Manhart

  Foto: Manhart

  Aleksandar Savin/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: bmw, manhart, mhx6 800, noviteti, tuning, x6