1

BMW X7 IPERFORMACE CONCEPT: Pomeranje granica

Na Salonu automobila u Frankfurtu BMW će predstaviti BMW X7 iPerformance Concept koji, kako kažu, predstavlja novo lice X familije

Foto: BMW

Foto: BMW

Za Salon automobila u Frankfurtu, BMW Grupa spremila je kocept iz familije X koji nosi ime BMW X7 iPerformance Concept. Naime, reč je o modelu koji će debitovati 2018. godine, a BMW nam otkriva šta možemo da očekujemo od novog modela u njihovoj SUV gami.

pročitaj još

  Foto: BMW

  Foto: BMW

  Bez obzira što izgleda kao terensko vozilo, BMW opisuje novi X7 iPerformance Concept kao SAV, odnosno automobil koji liči na SUV, ali nema namere off-road namenu. Što se dizajna X7 iPerformance Concepta tiče, najveću pražnju privlači prednjica automobila. Ona poseduje klasične BMW elemente, kao što je veliki vertikalni gril koji se spaja sa novim BMW laser farovima. Sa druge strane automobila nalazimo sličan dizajn, gde je zadnji svetlosni potpis spojen hromiranom lajsnom, slično kao kod BMW-ove limuzine serije 7.

  Foto: BMW

  Foto: BMW

  Kada je reč o unutrašnjosti koncpeta, ona poseduje tri reda sa po dva sedišta koja su podeljena centralnom konzolom. Iznad šest mesta za sedenje nalazi se panoramski sa jedinstvenim svetlosnim detaljima. U kokpitu se nalaze tri displeja, jedan ispred vozača, drugi je centralno postavljen, dok je treći pozicioniran kod ručice menjača.

  Foto: BMW

  Foto: BMW

  Pogonska jedinica još uvek nije poznata, ali se sluti da će koristiti hibridni pogon kako bi se suprotsavili rivalima kao što je Mercedes-Benz GLS i nadolazeći Audi Q8.

  Aleksandar Savin/TopSpeed

  chats-viber-ts

   

  Tagovi: bmw, bmw x7, concept, frankfurt, noviteti, suv, x7
  Popularni komentari
  • M
   Marko

   Da li je ovo Volvo 90