0

DELTA MOTORS AKCIJA: Ne čekajte sutra

Posebne pogodnosti za nabavku modela BMW Serije 2 Active Tourer

Foto: Delta Motors

Foto: Delta Motors

BMW Serije 2 Active Tourer prvi je BMW u klasi kompaktnih premijum automobila. Predstavlja čest izbor ljudi sa aktivnim životnim stilom koji, pored druge vrhunske sportske opreme, žele prostranu unutrašnjost i fleksibilnost. Snažan i dinamičan, sa prednjim pogonom, ovaj automobil mali je potrošač, i poseduje veliki prtljažnik od 468 litara u osnovi sa mogućnošću proširenja na 1.510 litara, što ga čini savršenim porodičnim automobilom. BMW Serije 2 Active Tourer dostupan je za test vožnju u BMW prodajnim salonima. Za više informacija o specijalnoj ponudi posetite sajt www.bmw.rs

pročitaj još

  Foto: Delta Motors

  Foto: Delta Motors

  Uz to, BMW Srbija je pripremio posebnu ponudu za BMW Serije 2 Active Tourer. Pored akcijskih cena sa popustom i do 3.000 evra, u saradnji sa BMW Financial Services u ponudi su i dva atraktivna vida finansiranja vozila, uz beneficiranu kamatnu stopu od 1 % putem standardnog lizinga ili ratama od 222 evra putem BMW Select Financing.

  Foto: Delta Motors

  Foto: Delta Motors

  Lizing ponude BMW Financial Services mogu biti dobro rešenje za kupovinu novog automobila, jer klijent bilo kada može zameniti svoj automobil za neki drugi i na taj način uvek voziti najnoviji BMW. Za BMW Serije 2 Active Tourer obezbeđena je beneficirana kamatna stopa od 1 % uz akcijsku cenu vozila od 24.500 evra za model 218i.

  Foto: Delta Motors

  Foto: Delta Motors

  BMW Select Financing predstavlja novi način finansiranja u kome kupci mogu prilagoditi celokupan plan otplate vozila prema svojim potrebama i u skladu sa budžetom. Ovaj jedinstven način finansiranja omogućava da kupac kreira ratu po svojoj želji, kao i otkupnu vrednost automobila po isteku poslednje rate.

  Foto: Delta Motors

  Foto: Delta Motors

  Posebna ponuda za BMW Serije 2 ujedno uključuje i BMW Service Inclusive kao standardnu uslugu, paket koji podrazumeva besplatno redovno održavanje u trajanju od 5 godina ili do pređenih 100.000 kilometara za BMW vozila, a prema uslovima propisanim od strane prozvođača. Tokom ovog perioda vozači će moći da uživaju u svakom trenutku vožnje svog BMW automobila – bez ikakvih briga oko servisiranja i održavanja.

  Foto: Delta Motors

  Foto: Delta Motors

  Do novog automobila možete doći i putem programa BMW Premium Selection. Ukoliko imate vozilo kupljeno kao novo u Srbiji, bez obzira na marku, staro do 6 godina i nije prešlo više od 150.000 kilometara, ispunili ste uslov za otkup vašeg vozila. Vaše korišćeno vozilo možete iskoristiti i kao učešće za novi BMW automobil pod najpovoljnijim uslovima.

  PR tekst

  chats-viber-ts

  Tagovi: active tourer, bmw, bmw active tourer, domaće, series 2