0

BRABUS 700 MERCEDES-AMG E63: Gužvač asfalta

Nemačka tjunerska kuća Brabus predstavila je svoju verziju Mercedesa-AMG E 63 koji sada, nakon tretmana, poseduje 700 KS i 950 Nm!

Foto: Brabus

Foto: Brabus

Poznata tjunerska kuća iz Nemačke spremila je za Salon automobila u Frankfurtu pojačanu verziju već snažne Mercedesove limuzine. Kao baza korišćen je model Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ iz čijeg agregata je “izvučeno” dodatnih 88 KS i 100 Nm. Brabus je to kod četvorolitarskog V8 agragata postigao sa tzv. PowerXtra B40-700 paketom, odnosno softverom koji povećava pritisak turbo-punjača. Zahvaljujući dodatnoj snazi, ova limuzina sada ubrzava iz mirovanja do 100 km/h za svega 3,2 sekunde, dok je maksimalna brzina limitirana na 300 km/h! Dodatnom uživanju i glasnijoj vožnji doprinosi i novi prohromski izduvni sistem.

pročitaj još

  Foto: Brabus

  Foto: Brabus

  U klasičnom Brabus stilu, eksterijer nije prerađen, već je sređen sa ukusom. Tako na prednjici nalazimo novi prednji spliter od karbona, kao i zadnji difuzer na zadnjem delu vozila. Celokupan izgled zaokružen je 21-inčnim naplatcima, kao i novim oslanjanjem zahvaljujući kom je automobil 20mm niži nego ranije.

  Foto: Brabus

  Foto: Brabus

  Unutar Brabusa 700 nalazimo kombinaciju kože, alkantare, karbona, a kupci će imati opciju da izaberu idealnu kombinaciju boja za njih.

  Foto: Brabus

  Foto: Brabus

  Aleksandar Savin/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: amg, brabus, e63 amg, mercedes, noviteti