0

SEAT: Nova Ibiza stigla u Srbiju

Inspirisan promenom, pokretom, dinamičnim životom i slobodom kao glavnim motivom, španski brend SEAT, lansirao je najnoviji model Ibize, pod sloganom ‘Start Moving’. Sinoć je u prodajnom salonu SEAT-a na Adi predstavljena peta generacija ovog modela

Foto: Zoran Živkov

Foto: Porsche SCG

Cilj slogana i kampanje “Pokreni se…” ipak nije samo promovisanje nove generacije SEAT Ibize, već i pokretačkog koncepta življenja. Četiri generacije ovog modela i preko 5 miliona prodatih primeraka do sada, postavili su Ibizu na najznačajnije mesto u SEAT-u, ali i pored toga, čelnici brenda su najnoviji model najavili kao “najbolju Ibizu ikada”.

pročitaj još

  Foto: Zoran Živkov

  Foto: Porsche SCG

  Iako španski brend već važi za „najstilizovaniji“ u VW grupaciji, nova Ibiza nezaustavljivo nastavlja u istom smeru. SEAT Ibiza pete generacije donosi mnogo novina. Činjenica da je ona prvi auto koji se bazira na novoj Volkswagen MQB A0 platformi, samo govori o ozbiljnosti brenda SEAT i njegov nameri da Ibiza bude najbolji mali automobil u Evropi. To donosi smanjenje dužine za 2 mm uz značajno povećanje međuosovinskog rastojanja i povećanje širine za 87 mm, što značajno povećava komfor u kabini. Takođe, ovom platformom je nova Ibiza dobila impozantan prtljažnik za vozilo ove klase, od čak 355 litara.

  Foto: Zoran Živkov

  Foto: Porsche SCG

  Oštre linije naglađavaju sportski karakter, hromirani detalji naglašavaju konture, a najnovija paleta boja održava svež izgled, nudeći velike mogućnosti prilagođavanja – od komandne table do presvlaka sedišta i upravljača. Novi materijali i modernija unutrašnjost jasno pokazuju da je Ibiza otišla korak dalje i da novim pristupom želi da privuče prosečnog kupca koji je i do 10 godina mlađi od kupca drugog brenda iste klase. Style paket opreme, sa kojima SEAT počinje prodaju ovog modela u Srbiji, nudi upravo sve ono što savremenom vozaču treba: TSI motor, 95 KS, „8“ touch screen ekran sa Full LINK-om kompatibilnim sa Android i Apple telefonima, sistem za detekciju zamora vozača, bluetooth, tempomat, multifunkcionalni volan, digitalni klima uređaj, aluminijumske felne, kožnu ručicu menjača i kožni volan u standardnoj opremi. Najavljeno je postepeno uvođenje svih ostalih paketa opreme, te se u narednom periodu očekuje mogućnost šireg izbora modela Ibiza, a među njima i FR modela sa 150 KS.

  Foto: Zoran Živkov

  Foto: Porsche SCG

  Dobar glas o Ibizi je stigao pre nje u Srbiju. To je prepoznala kompanija Uniqa Osiguranje, jedan od lidera u uslugama koje pruzaju, i u skladu sa svojom politikom inovativne i moderne kompanije, Uniqa je poklonila poverenje novoj Ibizi i modernizovala svoj vozni park. Prve Ibize u Srbiji će se naći u floti ove čuvene austrijske kompanije i omogućiti im jos efikasnije poslovanje.

  Foto: Zoran Živkov

  Foto: Porsche SCG

  Ponudu upotpunjava i specijalno finansiranje koje je uvoznik SEAT-a spremio, a u saradnji sa Porsche Finansijskom Grupacijom gde se ovaj automobil, između ostalog, može i kupiti: putem finansijskog lizinga sa nominalnom kamatnom stopom od 3,9% ili Putem zakupa sa podrskom u ceni od 1.000 evra i gratis kasko osiguranjem i registracijom u prvoj godini zakupa. Obezbeđen dovoljan broj vozila za brzu isporuku kao i test vozila koja su dostupna svakog dana.

  Foto: Porsche SCG

  Foto: Porsche SCG

  Dakle, nova Ibiza je stigla i pokrenite se, bar da je vidite!

  TopSpeed team

  chats-viber-ts

  Tagovi: domaće, ibiza, porsche beograd ada, promocija, seat