0

OSVOJITE ORIGINALNU NAGRADU: Totalno platiniranje - prilika da budete primećeni!

Kompanija Total je za septembar pripremila mnogobrojna iznenađenja, a u njih spada i foto-konkurs čija je glavna nagrada hrom folija za automobil sa platinastim efektom!

Foto: Total Srbija

Foto: Total Srbija

Ove jeseni kompanija Total pripemila je mnogobrojna iznenađenja! Mesec septembar obeležiće jedan zabavan i posve neobičan foto konkurs na njihovoj lokalnoj Facebook stranici. Sve koji su dovoljno odvažni i spremni da budu zapaženi, Total poziva da učestvuju u konkursu i time steknu priliku da osvoje originalnu nagradu za svog četvorotočkaša.

pročitaj još

    Zadatak za vozače je da kreiraju što zanimljiviju fotografiju sa svojim limenim ljubimcem i objave je u komentaru ispod posta koji poziva na učešće u konkursu uz hashtag #totalnoplatiniranje. Nagrada za autore najkreativnijih i najoriginalnijih fotografija je presvlačenje automobila visoko kvalitetnom hrom folijom sa platinastim efektom koja garantuje da će se za automobilima ponosnih vlasnika okretati glave!

    Više informacija o pravilima i propozicijama konkursa objavljeno je na veb-sajtu kompanije www.total-serbia.rs i na Total Serbia Facebook stranici. Svima koji žele da učestvuju u konkursu želimo puno sreće i sa nestrpljenjem očekujemo prve platinirane automobile u komšiluku.

    Izvor: PR Total Srbija

    chats-viber-ts

    Tagovi: domaće, foto-konkurs, hrom folija, nagrada, total