0

Za bezbrižan odmor tu je AMS Osiguranje

Putujte potpuno rasterećeni i sigurni, a brigu o vašem zdravlju i zdravlju vaše porodice prepustite stručnom i profesionalnom timu AMS Osiguranja

Foto: AMS Osiguranje

Foto: AMS Osiguranje

Želeli biste da predstojeće dane provedete u inostranstvu, ali ste pod stresom da se nešto može dogoditi vama ili vašim najbližima? Odabirom kvalitetnog Putnog zdravstvenog osiguranja zaštitićete se od neželjenih finansijskih gubitaka i sebi i svojim najmilijima obezbediti bezbrižan odmor kakav zaslužujete.

pročitaj još

  Iznenadna bolest ili nezgoda mogu biti sastavni deo odmora, ali su troškovi lečenja u inostranstvu veliki i često premašuju vaš budžet. Zato je pametno osigurati se na vreme. Zaključivanjem polise Putnog zdravstvenog osiguranja kod nas pokriveni ste od troškova hirurških intervencija, stomatološkog, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.

  Foto: AMS Osiguranje

  Foto: AMS Osiguranje

  AMS Osiguranje misli na vas i na vaš budžet i zato vam nudi najpovoljnije cene i usluge na našem tržištu. Tako će vas premija za individualnu polisu, koštati svega 840 dinara, za 7 dana, na teritoriji Evrope, a za sve one koji na odmor idu porodično, polisa osiguranja iznosi 1.848 dinara, u periodu od 7 dana.

  Dok ste na putu, ne zaboravite da osigurate i vaš stan ili kuću. AMS Osiguranje vam nudi i mogućnost da po pristupačnim cenama osigurate svoj dom od brojnih rizika, a ukoliko odaberete da osigurate i stvari u vašem domu, ostvarujete pravo na dodatnih 10 odsto popusta na celokupnu premiju osiguranja, čime je vaš budžet dodatno rasterećen.

  Foto: AMS Osiguranje

  Foto: AMS Osiguranje

  Ne dozvolite da vas neplanirani događaji iznenade, već brigu prepustite AMS Osiguranju, jer je njima osiguranik na prvom mestu. Posetite ih u Ruzveltovoj 16 u Beogradu ili na nekom od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i sa ljubaznim i stručnim osobljem posavetujte se oko izbora najpogodnije kombinacije pokrića, u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima.

  Za više informacija pozovite broj 0800-009-009 ili pogledajte internet prezentaciju na sajtu www.ams.co.rs.

  Izvor: PR AMS Osiguranje

  chats-viber-ts

  Tagovi: ams osiguranje, domaće, godišnji odmor, rizik, troškovi, zdravlje