0

Uživajte u odmoru bez brige uz AMS Osiguranje

Odabirom kvalitetnog Putnog zdravstvenog osiguranja zaštitićete se od neželjenih finansijskih gubitaka i sebi i svojim najmilijima obezbediti bezbrižan odmor kakav zaslužujete

Foto: AMS Osiguranje

Foto: AMS Osiguranje

Činjenica je da je rizik od iznenadnih bolesti i nezgoda dok ste na putu velik, a samo lekarski pregled u inostranstvu može da vas košta preko 50 evra. Odabirom kvalitetnog Putnog zdravstvenog osiguranja zaštitićete se od neželjenih finansijskih gubitaka i sebi i svojim najmilijima obezbediti bezbrižan odmor kakav zaslužujete

pročitaj još

  Zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja u AMS Osiguranju i bićete pokriveni od troškova  hirurških intervencija, stomatološkog, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.

  Premija osiguranja za individualnu polisu, za 7 dana boravka, na teritoriji Evrope, koštaće vas svega 840 dinara, a ukoliko na odmor idete porodično, premija će iznostiti 1.848 dinara za isti vremenski period.

  Foto: AMS Osiguranje

  Foto: AMS Osiguranje

  A kako biste na odmor otišli potpuno rasterećeni, ne zaboravite da, dok ste na putu, osigurate i svoj stan ili kuću. AMS Osiguranje vam nudi mogućnost da po veoma pristupačnim cenama osigurate svoj dom od brojnih rizika poput požara, izliva vode iz instalacija, razbojništva, vremenskih neprilika ili provalnih krađa, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.

  Ako uz zaključenu polisu osiguranja domaćinstva odaberete da pored građevinskog objekta osigurate i stvari u vašem stanu ili kući, u AMS Osiguranju dobijate dodatnih 10 odsto popusta na celokupan iznos premije osiguranja.

  Ušteda je velika i zato ne prepuštajte stvari slučaju. Mislite na vreme i dođite u Ruzveltovu 16 u Beogradu ili na neko od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i sa ljubaznim osobljem AMS Osiguranja  posavetujte se oko izbora najpogodnije kombinacije pokrića, u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima.

  Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009 ili posetite sajt www.ams.co.rs. AMS Osiguranje vam želi srećan put!

  Izvor: PR AMS Osiguranje

  chats-viber-ts

  Tagovi: ams osiguranje, domaće, godišnji odmor, put, zdravstveno