0

Specijalna ponuda za Hondu CR-V 1.6 dizel

Honda CR-V sa efikasnim 1.6 dizel agregatom u Elegance NAVI paketu opreme dostupan je u specijalnoj ponudi koju je Honda Srbija pripremila za ograničen broj vozila i može se kupiti za 26.990 evra

Foto: Honda

Foto: Honda

Novi četvorocilindarski dizel agregat 1.6 i-DTEC, iz Hondine Earth Dreams Technology serije obezbeđuje izuzetnu agilnost i garantuje izvanredne vozne karakteristike.

pročitaj još

  Zahvaljujući savremenoj tehnologiji, verzija sa pogonom na dva točka i 160 konjskih snaga, poseduje obrtni moment od 300 Nm i emisiju CO2 od samo 119 g/km. Ovaj model je dostupan je sa 6-stepenom manuelnom transmisijom.

  Uz sistem za nadgledanje kolovozne trake i sistem za upozorenje od potencijalnog sudara koji prati oblast oko automobila potpuna sigurnost je zagarantovana, a svako putovanje postaje zabavnije uz Honda CONNECT audio i informacioni sistem u okviru centralnog 7″ ekrana osetljivog na dodir, koji se može kontrolisati funkcijama pametnog telefona.

  Nezavisno od brenda vozila, kupcima je na raspolaganju i kupovina automobila po principu zamene korišćenog vozila za novi Honda automobil. Vrednost korišćenog automobila može da predstavlja učešće u finansiranju novog automobila uz najpovoljnije uslove otplate.

  Detaljnije informacije o specijalnoj ponudi možete pronaći u Hondinom salonu u ulici Omladinskih brigada 33a na Novom Beogradu. Test vožnju modela CR-V možete zakazati na brojeve telefona 011/2010 903, 2010 914 i 2010971 ili putem LINKA.

  Izvor: PR Delta Automoto

  chats-viber-ts

  Tagovi: 1.6 dizel, akcija, cr-v, delta automoto, domaće, honda, i-dtec, prodaja