0

SA UKUSOM I DISKRETNO: Mansory Bentley Mulsanne

Tjunerska kuća Mansory nedavno je stavila svoj potpis na Bentley Mulsanne koji sada, nakon tretmana, poseduje preko 70 KS više od originala, ali i nove elemente od ugljeničnih vlakana na karoseriji

Foto: Mansory

Foto: Mansory

Nemačka tjunerska kuća Mansory poznata je po svojim jedinstvenim kreacijama koje su, neretko, na samoj granici kiča, a ponekad i preko nje.

pročitaj još

  Foto: Mansory

  Foto: Mansory

  Za razliku od prethodnih, njihov najnoviji projekat, koji je u osnovi Bentley Mulsanne, izlazi iz šablona “više je bolje”.

  Foto: Mansory

  Foto: Mansory

  Tako je Mulsanne zadržao elegantni izgled kojem doprinose karbonski elementi u vidu prednjeg “lipa”, bočnih pragova i zadnjeg spojlera. Kompletan izgled je zaokružen velikim 22-inčnim naplacima.

  Foto: Mansory

  Foto: Mansory

  Unutrašnjost Mansory Bentley Mulsanne je potpuno prepouštena izboru klijenta, odnosno Mansory će izaći u susret budućim kupcima kako bi ispunili sve njihove želje.

  Foto: Mansory

  Foto: Mansory

  Mansory se nije zaustavio samo na spoljašnjosti. Naime, V8 agregat je dobio dodatnu snagu i sada isporučuje 585 “konja” i 1100 Nm obrtnog momenta! Ubrzanje od 0-100 se sada odvija za svega pet sekundi dok je maksimalna brzina podignuta sa 296 na 305 km/h!

  Aleksandar Savin/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: bentley, mansory, mulsanne, tuning