0

SPREMNA ZA PORUČIVANJE: Opel Insignia Country Tourer i novi koncept personalizacije Opel Exclusive

Brojne mogućnosti personalizacije novog Opelovog karavana omogućavaju kupcima modela Insignia da ga maksimalno prilagode svojim željama

Foto: Opel

Foto: Opel

Nova Opel Insignia Country Tourer imaće premijeru na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu (IAA, 12-24. septembar) i ubrzo potom će se naći u ponudi Opel dilera. Ali, avanturista sa off-road stilom i opcionim inteligentnim pogonom na sva četiri točka sa raspodelom obrtnog momenta (torque vectoring), već danas može da se poruči.

pročitaj još

  Foto: Opel

  Foto: Opel

  Insignia Country Tourer je dostupna po početnoj ceni od 34.885 evra (uključujući porez, u Nemačkoj). Novi admiralski brod iz Opela stiže sa obiljem savremenih tehnologija i sistema asistencije. Standardna oprema podrazumeva ultra moderno FlexRide premijum oslanjanje, pomoć prilikom polaska na uzbrdici, “Opel Eye” prednju kameru koja podrazumeva sistem upozorenja u slučaju opasnosti od frontalnog sudara sa detekcijom pešaka i autonomno kočenje u gradskim uslovima.

  Foto: Opel

  Foto: Opel

  Pored toga, tu je i sistem upozorenja u slučaju napuštanja trake, kao i sistem aktivnog upravljanja i zadržavanja automobila u traci, automatska duga svetla i automatska oborena svetla sa detekcijom tunela. Vrhunski komfor je garantovan sistemima kao što je dvozonski klima uređaj, otvaranje automobila i startovanje motora bez ključa, kao i komforna sedišta. Putnici u Insigniji Country Tourer uživaju u najboljoj zabavi i povezanosti sa mobilnim uređajima sa Appple CarPlay i Android Auto kompatibilnim Radio R 4.0 IntelliLink sistemom.

  Foto: Opel

  Foto: Opel

  Istovremeno sa modelom Insignia Country Tourer, Opel Exclusive koncept, koji je dostupan i u modelima Insignia Grand Sport i Sports Tourer, takođe je lansiran. Brojne mogućnosti personalizacije omogućavaju kupcima modela Insignia da odaberu boju koju baš žele. U početku će biti dostupno 15 dodatnih boja karoserije, ali će ubrzo Opel da ponudi neograničen broj nijansi. Omiljeni ruž za usne, boja očiju drage osobe ili slika plavog večernjeg neba mogu da posluže kao uzorak boje njihovog budućeg automobila.

  Foto: Opel

  Foto: Opel

  Black Pack daje Exclusive modelima dodatni sportski karakter sa crnim Opel grilom visokog sjaja, kao i trimom oko prozora i spoljnim retrovizorima. Pored toga, dostupan je i veliki izbor adekvatnih aluminijumskih točkova. Exclusive linija će brzo biti proširena većim izborom kožnih presvlaka u enterijeru i dekorativnih elemenata, što ima za posledicu mogućnost kreiranja takoreći unikatnog automobila po sopstvenom ukusu.

  Foto: Opel

  Foto: Opel

  Pored svega toga, svaka Insignia poručena kao Exclusive model, dolazi sa obiljem standardne opreme: Navi 900 IntelliLink sa osmoinčnim kolornim ekranom osetljivim na dodir, Solar Protect premazom koji štiti od sunca, kao i već dokazanim i proverenim IntelliLux LED matrix svetlima. Ovako opremljena Insignia Country Tourer kao Exclusive model, dostupna je od 35.785 evra u Nemačkoj.

  Izvor: PR Opel Srbija

  chats-viber-ts

  Tagovi: country tourer, exclusive, insignia, opel, peronalizacija, svet