0

NASTAVAK SARADNJE: Opel i Jürgen Klopp proširuju partnerstvo

Opel i menadžer Liverpoola FC, Jirgen Klop, objavili su nastavak uspešne saradnje, a prema novom ugovoru, Klop će nastaviti da bude brend ambasador kompanije i narednih godina

Foto: Opel

Foto: Opel

Opel i Jurgen Klopp sarađuju još od avgusta 2012. godine, kada se harizmatični i omiljeni fudbalski trener pridružio kompaniji kao brend ambasador. U poslednjih pet i više godina, razvoj marke može u velikoj meri da se zahvali bivšem treneru 1. FSV Mainza 05 i Borussije iz Dortmunda, i od oktobra 2015. menadžeru Liverpoola. Još od pridruživanja Opelu, on se pojavio u 17 televizijskih reklama, pored brojnih drugih učešća u korist proizvođača iz Riselshajma.

pročitaj još

  Foto: Opel

  Foto: Opel

  „Mi smo oduševljeni što će Jirgen ostati deo Opelove porodice, jer se on savršeno uklapa u našu marku. On se na ubedljiv način zalaže za mnoge stvari koje Opel predstavlja u današnje vreme i želi da otelotvori dalji napredak. Budućnost pripada svima i mi jedva čekamo tu budućnost sa Jirgenom Klopom“, rekla je šefica Opelovog marketinga, Tina Muller.

  Foto: Opel

  Foto: Opel

  „Ja sam oduvek bio veoma ponosan na saradnju sa Opelom, jer mi delimo mnogo toga zajedničkog. Jedva čekam da nastavimo saradnju i da odigram svoju ulogu u povratku kompanije“, rekao je Klopp.

  Foto: Opel

  Foto: Opel

  Pored stavljanja potpisa na novi ugovor sa kompanijom, 49-godišnji trener je takođe bio u Riselshajmu da primi rođendanski poklon, Klopp je dobio potpuno novi automobil. Kompletno opremljena Opel Insignia Grand Sport u „Abalone“ beloj boji, s volanom s desne strane, dolazi uzvrhunski 2.0 Direct Injection Turbo motor sa 191 kW/260 ks (prosečna potrošnja po NEDC-u: grad 11,5 l/100 km, otvoren put 7,1 l/100 km, kombinovano 8,7 l/100 km; 199 g/km CO2), osmostepenim automatskim menjačem i visokosofisticiranim pogonskim sistemom na sve točkove s vektorisanjem obrtnog momenta. „Zaljubio sam se u novu Insigniju na prvi pogled. U Liverpoolu bismo jednostavno rekli: ’Brutalna je’“, rekao je menadžer Liverpoola.

  Foto: Opel

  Foto: Opel

  Izvor: PR Opel Srbija

  chats-viber-ts

  Tagovi: fudbal, insignia, jurgen klopp, liverpool, opel, partnerstvo, svet