0

Za bezbrižan odmor tu je AMS Osiguranje

Putujte potpuno rasterećeni i sigurni, a brigu o vašem zdravlju i zdravlju vaše porodice prepustite stručnom i profesionalnom timu AMS Osiguranja

Foto: AMS Osiguranje

Foto: AMS Osiguranje

Želeli biste da predstojeće dane provedete u inostranstvu, ali ste pod stresom da se nešto može dogoditi vama ili vašim najbližima? Odabirom kvalitetnog Putnog zdravstvenog osiguranja zaštitićete se od neželjenih finansijskih gubitaka i sebi i svojim najmilijima obezbediti bezbrižan odmor kakav zaslužujete.

pročitaj još

  Iznenadna bolest ili nezgoda mogu biti sastavni deo odmora, ali su troškovi lečenja u inostranstvu veliki i često premašuju vaš budžet. Zato je pametno osigurati se na vreme. AMS Osiguranje misli na vas i na vaš budžet i zato vam nudi najpovoljnije cene i usluge na našem tržištu.

  U AMS Osiguranju možete zaključiti polisu Putnog osiguranja online, putem webshopa i tako uštedeti svoje dragoceno vreme, ali i novac. Jer samo u promotivnom periodu, ukoliko se odlučite da ovim putem ugovorite Putno osiguranje, nudi vam se čak 30% popusta na premiju osiguranja! Tako ćete za samo 735 dinara, koliko košta premija za individualnu polisu za sedam dana boravka na teritoriji Evrope, uz uračunati popust, biti zaštićeni od skupih troškova usled  hirurških intervencija, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, u skladu sa uslovima osiguranja. Ovo predstavlja pravu pogodnost onima koji na odmor idu porodično, jer u tom slučaju premija iznosi svega 1.617 dinara za isti vremenski period.

  Foto: AMS Osiguranje

  Foto: AMS Osiguranje

  Dok ste na putu, ne zaboravite da osigurate i vaš stan ili kuću. Nudi vam se mogućnost da po pristupačnim cenama osigurate svoj dom od brojnih rizika, a ukoliko odaberete da osigurate i stvari u vašem domu, ostvarujete pravo na dodatnih 10 odsto popusta na celokupnu premiju osiguranja, čime je vaš budžet dodatno rasterećen.

  Ne dozvolite da vas neplanirani događaji iznenade, već brigu prepustite AMS Osiguranju, jer je njima osiguranik na prvom mestu. Posetite ih u Ruzveltovoj 16 u Beogradu ili na nekom od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i sa ljubaznim i stručnim osobljem posavetujte se oko izbora najpogodnije kombinacije pokrića, u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima.

  Za više informacija pozovite nas na broj 0800-009-009 ili pogledajte našu internet prezentaciju na sajtu www.ams.co.rs.

  Izvor: PR AMS Osiguranje

  chats-viber-ts

  Tagovi: ams osiguranje, bolest, domaće, inostranstvo, odmor, putno osiguranje, zdravlje