0

Auto-kuća Kompresor predstavila ponudu lakih komercijalnih vozila

Auto-kuća Kompresor i Renault tradicionalno su organizovali LCV karavan, gde su javnosti predstavljena vozila iz bogatog teretnog programa

Foto: AK Kompresor

Foto: AK Kompresor

Prisutni ljubitelji automobila imali su prilike da se upoznajusa ponudom LCV karavana, ali i da isprobaju nekolikoRenault modela lakih komercijalnih vozila: MASTER FURGON, TRAFIC FURGON, TRAFIC PASSENGER, KANGOO, koji sudeći po utiscima vozača, predstavljaju savršen izbor za prevoz lakog tereta.

pročitaj još

  Komercijalni četvorotočkaši svojim performansama postavljaju nove standarde u ovoj kategoriji vozila. Dužina tovarnog prostora i smanjena potrošnja goriva, kojim se odlikuju, predstavlja odlučujući faktor pri kupovini. Vozila su naročito pogodna za kompanije koje imaju potrebu za brzim i sigurnim prevozom robe.

  Foto: AK Kompresor

  Foto: AK Kompresor

  Auto-kuća Kompresor je višedecenijski ovlašćeni serviser i prodavac putničkih i teretnih vozila. AK Kompresor svojim kupcima nudi mogućnost da se upoznaju sa ponudom različitih brendova u ukupno 5 prodajnih salona automobila.

  U sastavu kompanije nalazi se i tehnički pregled, agencija za registraciju vozila i servisni centri opremljeni po najsavremenijim standardima proizvođača u kojima možete dobiti kvalitetnu uslugu od ljubaznog i kvalifikovanog servisnog osoblja. Danas, svako petnaesto vozilo koje se proda na teritoriji Srbije kupljeno je u Auto-kući Kompresor.

  Izvor: PR AK Kompresor

  chats-viber-ts

  Tagovi: ak kompresor, domaće, laka komercijalna vozila, lcv, renault