0

UNIQA putno osiguranje za pobednike konkursa „Putujemo u Evropu“

UNIQA osiguranje i ove godine osigurava 50 najboljih studenata Srbije na nagradnom putovanju u okviru konkursa „Putujemo u Evropu“.

Foto: UNIQA osiguranje

Foto: UNIQA osiguranje

Trinaest godina za redom, Evropski pokret u Srbiji u saradnji s Balkanskim Fondom za demokratiju i fondacijom Robert Boš nagrađuje 50 najboljih studenata Srbije putovanjem u Evropu. Kako bi studenti imali priliku da bezbrižno uživaju u zasluženoj nagradi, UNIQA osiguranje im, već nekoliko godina za redom, obezbeđuje besplatno putno osiguranje za vreme njihovog boravka u inostranstvu.

pročitaj još

  „UNIQA osiguranje, za nepunih 11 godina koliko posluje na tržištu Srbije, prepoznata je kao kompanija koja kontinuirano ulaže u projekte koje podržavaju edukaciju i razvoj mladih Srbije. Ponosni smo što imamo priliku da osiguramo buduće mlade lidere i omogućimo im da ovo putovanje pamte samo po lepim i korisnim iskustvima. Svakako, na ovaj način želimo i da skrenemo pažnju na važnost i korisnost osiguranja, posebno kod mlađe populacije, ali i da pošaljemo snažnu poruku o važnosti podrške najtalentovanijim mladim ljudima“, izjavila je Sonja Marić, direktor sektora za marketing i PR UNIQA osiguranja.

  Konkurs za ovu vrednu nagradu otvoren je do 16. juna, a mogu da se prijave studenti završnih godina koji su ostvarili prosek viši od 8.5. Studenti će svoje putovanje započeti trodnevnim boravkom u Berlinu, dok će nakon toga sami izabrati svoju narednu destinaciju.

  Više informacija o samom konkursu možete pročitati na sledećem linku: www.putujemouevropu.org

  Izvor: PR UNIQA osiguranje

  chats-viber-ts

  Tagovi: domaće, nagrada, osiguranje, putujmo u evropu, studenti, uniqa