0

Dobar start novog OMV MaxxMotion Super 100plus

Srpsko tržište veoma dobro prihvatilo novi OMV proizvod sa pozitivnim prednostima kako bi izvukli sve najbolje iz njihovih automobila

Foto: Vesna Lalić

Foto: Vesna Lalić

Početni rezultati kampanje uvođenja novog goriva vrhunske vrednosti OMVMaxxMotion Super 100plus u Srbiji su više nego dobri. Oni svedoče o prihvatanju nepobedivog kvaliteta novog goriva na domaćem tržištu. Ovo gorivo je jedinstveno na tržištu jer se njime zadovoljavaju potrebe najsavremenijih zahteva tehnologije u izradi auto motora i u skladu je sa najvišim standardima koje su definisala vodeća svetska udruženja automobilske industrije. U skladu sa sloganom„We Care More“ namera OMV je bila da klijentima ponudi više dodatne vrednostikako biiskusilimnogo više od onoga što inače očekuju na OMV stanicama – kada je reč o proizvodima, kvalitetu, usluzi, ambijentu. Sve sa ciljem kako bi se postiglo više zadovoljstva među potrošačima, koje im baš pruža naše novo gorivo.

pročitaj još

  Foto: OMV Srbija

  Foto: OMV Srbija

  Potrošači su u veoma kratkom roku prepoznali stvarnu korist kojuOMV MaxxMotion Super 100plus nudi njihovim automobilima: veću efikasnost, optimalnu funkcionalnost i poboljšane performanse. Ovaj benzin vrhunskog kvaliteta igra glavnu ulogu u očuvanju funkcionalnosti i efikasnostinaročito kod savremenih vozila i motora. Inovativni aditivi upotrebljeni u njegovoj proizvodnji sprečavaju stvaranje korozije na delovima motora i celog sistema za gorivo. Postojeće naslage na usisnim ventilima se efikasno uklanjaju, štosve zajedno produžava životni vek i efikasnost motora.Sve ove prednosti sepostižu i mogu se osetitiveć posle prvogsipanja OMVMaxxMotion Super 100plus.

  Foto: Vesna Lalić

  Foto: Vesna Lalić

  „Mi želimo uvek da ponudimo pozitivneprednosti i dodatne vrednosti u svemu što radimo, pa je tako bilo i prilikom rada na ovom gorivu.Potrošači su prepoznali vrhunski kvalitet koje nudi naše novo gorivo i odlučili da nam poklone svoje poverenje i pored prisustva i drugih premijum goriva na tržištu. Reakcije svih ključnih faktora u našem poslovanju su više nego povoljne tako da očekujemo vrlo dobre rezultate sa ovim gorivom“, rekao je direktor maloprodaje u OMV Srbija Decebal Tudor i dodao „Najnaprednija OMV tehnologija goriva u OMV MaxxMotion Super100plusje rezultat naših pozitivnih napora u pružanju dodatnihprednosti našim klijentima i sada kada smo ga uveli na srpsko tržište, drago nam je da primećujemododatno zadovoljstvo i prihvatanje naših korisnika! Novo ime ovog goriva nije samo marketinški trik ili prost dodatak starom imenu. OMV MaxxMotion Super 100plus je različit/nov proizvod; to je nova formulacija našeg vrhunskog goriva od 100 oktana.“

  Foto: OMV

  Foto: OMV

  Svi ovi rezultati ne čude jer je OMV pre faze komercijalne eksploatacije pored klasičnih sertifikovanih metoda ispitivanja kvaliteta goriva uradio ireferentni test merenja koristeći motorepopularnih vozila srednje veličine. Dodatna ispitivanja sprovedena na Bečkom Univerzitetu za tehnologiju potvrdilasu njegov potencijal.Osim toga, sprovedena sumerenja na valjcima u definisanom testnom okruženju korišćenjem popularnih vozila srednje veličine sa modernim benzinskim motorima sa direktnim ubrizgavanjem. Pored toga, sprovedenoje nekoliko testova motora u skladu sa zahtevima Svetske povelje o gorivu i OMV MaxxMotion Super 100plus je prošao sve potrebne testove na najvišem nivou kvaliteta (kategorije 5).

  Izvor: PR OMV Srbija

  chats-viber-ts

  Tagovi: 100 plus, benzin, domaće, gorivo, maxxmotion, omv