0

SIGURNI UZ AMS OSIGURANJE: Zaključite polisu Kasko osiguranja još danas

Uz AMS Osiguranje kroz troškove eventualno nastale štete na vašem automobilu nećete prolaziti sami. Osigurajte svoje vozilo od brojnih nepredviđenih situacija i istovremeno štedite vaš novac

Foto: AMS Osiguranje

Foto: AMS Osiguranje

Prepustite brigu o svom automobilu iskusnom i stručnom timu AMS Osiguranja. Dođite u Ruzveltovu 16 u Beogradu i po veoma pristupačnim cenama zaključite polisu Kasko osiguranja. Bilo da je šteta na vozilu nastala kao posledica tuđe ili vaše odgovornosti, AMS Osiguranje preuzima rizik nad vašim vozilom u slučaju saobraćajne nezgode, krađe, poplave, požara, pada drveća ili fasade i drugih rizika, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.

pročitaj još

  AMS Osiguranju je osiguranik na prvom mestu i zato su za vas kreirali najpovoljnije cene i uslove na tržištu. Plaćanje premije omogućeno je u 12 mesečnih rata, a za plaćanje u celosti, postoji i dodatni popust.

  Foto: AMS Osiguranje

  Foto: AMS Osiguranje

  Podsećamo sve vozače da uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja, na poklon dobijate AMSS članstvo, kojim ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana. Vlasnik super članske kartice, stiče pravo na besplatno šlepovanje u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode, popravke vozila na putu ili prevoz do najbližeg servisa, kao i hotelski smeštaj u slučaju nesreće.

  Odaberite najsigurniji vid zaštite vašeg vozila još danas. Posetite AMS Osiguranje na preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i sa ljubaznim osobljem posavetujte se oko izbora najpogodnije kombinacije pokrića u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima.

  Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009 ili pogledajte internet prezentaciju na sajtu www.ams.co.rs.

  Izvor: PR AMS Osiguranje

  chats-viber-ts

  Tagovi: ams osiguranje, domaće, kasko, premija, rizik, šteta