0

AMS Osiguranje: Budite bezbrižni na putu u inostranstvu uz polisu Putnog zdravstvenog osiguranja

Ako ste već isplanirali odmor u inostranstvu, ne zaboravite da pre polaska svratite u AMS Osiguranje, Ruzveltova br 16 u Beogradu i osigurate se od brojnih nepredviđenih događaja koji vas mogu zadesiti dok ste na putu

Foto: AMS Osiguranje

Foto: AMS Osiguranje

Rizik od iznenadne bolesti ili nezgode je veoma veliki, a lečenje u inostranstvu je preskupo i često premašuje vaš budžet. Na vreme se zaštitite od brojnih rizika i ne dozvolite da vam neplanirani finansijski troškovi pokvare odmor. U AMS Osiguranju možete zaključiti polisu Putnog osiguranja online, putem webshopa, i tako uštedeti svoje dragoceno vreme, ali i novac.

pročitaj još

  Jer samo u promotivnom periodu, ukoliko se odlučite da ovim putem ugovorite Putno osiguranje, AMS Osiguranje nudi čak 30% popusta na premiju osiguranja! Tako ćete za samo 735 dinara, koliko košta premija za individualnu polisu za sedam dana boravka na teritoriji Evrope, uz uračunati popust, biti zaštićeni od skupih troškova usled hirurških intervencija, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, u skladu sa uslovima osiguranja. Ovo predstavlja pravu pogodnost onima koji na odmor idu porodično, jer u tom slučaju premija iznosi svega 1.617 dinara za isti vremenski period. Dovoljno je samo da prijavite osigurani slučaj pozivom na broj telefona koji dobijete uz polisu i troškove hitne medicinske intervencije, lekova i medicinskih pomagala, kao i mnogih drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, umesto vas platiće AMS Osiguranje.

  Foto: AMS Osiguranje

  Foto: AMS Osiguranje

  Da biste u potpunosti mogli da se prepustite odmoru, ne dozvolite da na putu vodite brigu o svom domu i razmišljate da li se nešto dogodilo dok ste vi na putu. Kod AMS Osiguranja možete po veoma pristupačnim cenama osigurati svoj dom od brojnih nepredviđenih događaja poput požara, izliva vode iz instalacija, razbojništva, vremenskih neprilika ili provalnih krađa, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja. AMS Osiguranje misli na vas i zato vam omogućava dodatnih 10 odsto popusta na celokupan iznos premije ukoliko odaberete da pored građevinskog objekta osigurate i stvari u vašem domu.

  Neke stvari je nemoguće predvideti i zato je dobro misliti unapred. Ne propustite pogodnosti koje vam nudimo i pomoću mnogobrojnih usluga AMS Osiguranja otputujte u inostranstvo potpuno bezbrižni. Ljubazno i stručno osoblje čeka vas na još više od 250 prodajnih mesta širom Srbije. Za više informacija posetite sajt www.ams.co.rs ili pozovite broj telefona 0800-009-009.

  AMS Osiguranje vam želi ugodan i srećan put!

  Izvor: PR AMS Osiguranje

  chats-viber-ts

  Tagovi: ams osiguranje, domaće, premija, putno osiguranje, rizik