0

Total Lubricants sklopio ugovor o distribuciji sa kompanijom Nexus

Kompanija Total Lubricants, vodeći igrač na globalnom tržištu u proizvodnji motornih ulja i maziva i NEXUS Automotive International (N!), vodeća međunarodna mreža distributera delova za motorna i teretna vozila, najavili su trogodišnje strateško partnerstvo na globalnom nivou koje će doneti mnoge prednosti za korisnike širom sveta

Foto: Total Serbia

Foto: Total Serbia

Total Lubricants koji iza sebe ima tradiciju proizvodnje ulja dugu 45 godina udružuje snage sa kompanijom N! kako bi pojačala njihovu ponudu visoko kvalitetnih premium ulja, dok će Total proizvodi dobiti veću vidljivost kroz distributere iz N! mreže. Rastuća N! mreža zabeležila je veliki uspeh i nagli porast konsolidovanog prometa, sa 7,2 milijarde evra na kraju 2015. godine na 12,8 milijardi evra godinu dana kasnije. N! mreža ostvaruje sve veće prisustvo na tržištu Afrike, Bliskog Istoka, Sjedinjenih Država, Južne Amerike i Azija-Pacifik regiona.

pročitaj još

  Foto: Total

  Foto: Total

  Ulja specijalno razvijena od strane kompanije Total Lubricants čuvena su po odličnim performansama i zaštiti motora u svim industrijama. Ponuda Total proizvoda ne samo da odgovara, već i prevazilazi potrebe mreže N! i njenih korisnika i biće njihov prvi izbor kada su u pitanju premium ulja visokog kvaliteta.

  Gejl Escribe, direktor kompanije Nexus Automotive International i Tjeri Goru, potpredsednik kompanije Total Lubricants, izjavljuju: “Ovo je za nas veoma važna saradnja budući da Total i N! dele istu poslovnu filozofiju inovacija i vrednosti za korisnike širom sveta.”

  Izvor: PR Total Serbia

  chats-viber-ts

  Tagovi: maziva, nexus, partnerstvo, svet, total, ulja