1

PORSCHE LIVE CHECK: Akcija besplatne provere vozila

Proteklog vikenda, održana je osma po redu “Porsche servisna klinika”...

Foto: Top Speed

Foto: Top Speed

Akcija Porsche Live Check ili “Porsche servisna klinika” je odlična prilka da svi vlasnici automobila ovog renomiranog nemačkog proizvođača provere stanje svojih vozila u Porsche servisnom centru u Beogradu, u ulici Radnička 4. Radi se, zapravo, o posebnoj usluzi Porsche servisa u kojoj klijent ima priliku da besplatnu servisnu kontrolu na jedan sasvim drugačiji način.

pročitaj još

  Foto: Top Speed

  Foto: Top Speed

  To podrazumeva proveru 24 različita sistema na vozilu, pri čemu svaki klijent, ukoliko to želi, može biti prisutan pored vozila i slobodno, zajedno sa tehničarima, dobiti dijagnozu svog automobila, kao i predloge za adekvatno održavanje, te eventualne popravke popravke, odnosno otklanjanje sitnijih kvarova.

  Foto: Top Speed

  Foto: Top Speed

  Kao i prethodnih godina, tako i ovoga puta, klijenti su u prijatnoj atmosferi Porsche salona mogli da se upoznaju sa organizacijom rada u servisu, da dobiju sve informacije o tehničkim rešenjima i sistemima ugrađenim u njihovo vozilo.

  Foto: Top Speed

  Foto: Top Speed

  Istovremeno, imali su priliku da vide i šta je to najnovije u ponudi dodatne opreme, baš kao i najaktuelnije modele iz nove kolekcije Porsche Driver’s Selection za 2017. godinu. Oni koji su bili raspoloženi za kraću test vožnju imali su priliku da isprobaju najnoviji model Cayenne u verziji sa hibridnim pogonom.

  Foto: Top Speed

  Foto: Top Speed

  TopSpeed Team

  chats-viber-ts

  Tagovi: domaće, klinika, live check, porsche
  Popularni komentari
  • I
   Ivica

   A sta ako dodjem jugicem !?