0

MOTO-FEŠTA: Početak nove motociklističke sezone

Povodom početka nove motociklističke sezone, ali i sa željom da se ljubitelji vožnje na dva točka upoznaju sa novitetima bavarskog proizvođača, BMW Srbija je organizovao Motorrad skup na ispred BMW salona automobila

Foto: BMW Srbija

Foto: BMW Srbija

Sa prvim lepim danima, kada počinje nova motociklistička sezona, BMW Srbija tradicionalno organizuje druženja ljubitelja dvotočkaša. I ovo proleće nije bilo izuzetak, tako da su se ispred salona Delta Motorsa, tj. BMW automobila u Radničkoj 8, u Beogradu, okupila brojna moto udruženja, asocijacije, vlasnici različitih brendova motocikala, kao i najverniji ljubitelji BMW brenda.

pročitaj još

  Foto: BMW Srbija

  Foto: BMW Srbija

  Pored druženja uz roštilj i muziku, okupljeni su imali priliku da se upoznaju sa novim modelima BMW motocikala kao što su R1200 GS Rally, R1200 GS Exclusive, R Nine T Scrambler i R Nine T Pure. Istovremeno, predstavljen je i program finansiranja “3asy Ride” koji je osmišljen kako bi olakšao kupovinu BMW motocikala svim klijentima tako da oni veoma jednostavno mogu uvek voziti neki novi model.

  Foto: BMW Srbija

  Foto: BMW Srbija

  Srbija se nalazi u odabranom društvu od 20 zemalja u svetu koje u ponudi finansiranja imaju “3asy Ride” program i to u saradnji sa BMW Financial Services. Suština je da se ovim pogodnostima omogućava da nakon 3 godine vožnje motocikla, kupci izaberu jednu od tri opcije: da otkupe svoj motocikl, da ga vrate i izaberu novi ili nastave otplatu preostale vrednosti…

  Foto: BMW Srbija

  Foto: BMW Srbija

  Ovi jedinstveni uslovi finansiranja omogućavaju klijentima da uz jednom dato učešće u finansiranju, svake tri godine voze novi model motocikla kao i mogućnost da ga kasko osiguraju. Delta Motors je i ove godine svim posetiocima obezbedio pogodnosti za kupovinu dodatne opreme i proizvoda BMW Motorrad Lifestyle asortimana.

  Foto: BMW Srbija

  Foto: BMW Srbija

  TopSpeed Team

  chats-viber-ts

  Tagovi: 3easy ride, bmw, delta motors, domaće, moto, motorrad, sezona