0

European Business Awards: Dve nagrade za UNIQA osiguranje

European Business Awards proglasio je UNIQA osiguranje za najbolju kompaniju Srbije prema glasovima publike, a ujedno izabrao i za jednu od 10 najboljih kompanija Evrope

Foto: UNIQA osiguranje

Foto: UNIQA osiguranje

U velikom takmičenju prestižne britanske institucije European Business Awards u kojem je učestovalo 34.000 kompanija iz 34 zemlje Evrope, UNIQA osiguranje je postalo dobitnik dve značajne nagrade. Na svečanoj dodeli nagrada, održanoj prethodne nedelje u Dubrovniku, prisustvovali su predstavnici najuspešnijih kompanija iz 34 evropske zemlje.

pročitaj još

  UNIQA osiguranje, na osnovu glasova publike osvojilo je nagradu za najbolju kompaniju Srbije. Takođe, po mišljenju stručnog žirija, ova kompanija jedina iz Srbije, izabrana je za jednu od 10 najboljih u Evropi kada je u pitanju odnos prema klijentima, strategija rasta, inovacije i ukupna uspešnost poslovanja.

  “Ponosni smo što smo se našli u odabranom društvu najboljih u Evropi. Neizmerno je zadovoljstvo što smo prema glasovima javnosti izabrani za najbolju kompaniju u Srbiji. Čast nam je što su naši klijenti, partneri i građani prepoznali naš kvalitet i podržali nas pri osvajanju ove važne nagrade. Svakodnevnim zalaganjem našeg tima, trudimo se da klijent bude u fokusu svake naše odluke, da neprestanim inovacijama kreiramo usluge i proizvode po meri modernog čoveka, kao i da neprekidno rastemo i širimo svoje poslovanje. To nam je omogućilo da nas stručni žiri European Business Awards- a izabere za jednu od 10 najboljih evropskih kompanija. Ove nagrade dodatno nas motivišu, ali svakako predstavljaju i odgovornost da i u narednom periodu nastavimo s ispunjavanjem zahteva izazovnog tržišta kakvo je tržište osiguranja u Srbiji”, izjavila je predsednica izvršnog odbora UNIQA osiguranja, Gordana Bukumirić.

  UNIQA osiguranje je ušlo u 11. godinu poslovanja na tržištu Srbije, deo je UNIQA osiguravajuće grupacije s tradicijom poslovanja dugom 200 godina. Trenutno je na stabilnom 5. mestu na tržištu osiguranja s ambicijom ka još boljoj tržišnoj poziciji. Ova kompanija je trenutno 1. u oblasti privatnog zdravstvenog, kao i bankoosiguranja. Zahvaljujući odličnoj pokrivenosti tržišta, sa čak 35 poslovnica i više od 400 prodajnih mesta širom Srbije, više od pola miliona klijenata svoje poverenje poklonilo je UNIQA osiguranju.

  Izvor: PR UNIQA osiguranje

  chats-viber-ts

  Tagovi: domaće, nagrada, priznanje, uniqa osiguranje