0

Na vaša putovanja iz snova pravo sa OMV benzinskih stanica

Prilika da pred sezonu putovanja potrošači obnove svoj putni aksesoar kvalitetnim proizvodima italijanskog proizvođača. Sakupljanjem bonus poena je moguće veoma jednostavno doći do popusta i od čak 69%!

Foto: OMV Srbija

Foto: OMV Srbija

Redovnom kupovinom na OMV stanicama svi potrošači imaju priliku da ove godine pred letnju sezonu putovanja obnove svoj putni aksesoar kvalitetnim proizvodima italijanskog proizvođača „i santi“. U ponudi se nalaze koferi, torbe i aksesoar iz „Exclusive“ linije poznatog italijanskog proizvođača. Ovi proizvodi garantuju kupcima mnogo lepih uspomena sa raznih putovanja, jer su “i santi” proizvodi izrađeni od kvalitetnih materijala čija je odlika zavidna izdržljivost i mala težina. A do njih je veoma lako doći, jer redovnom kupovinom na OMV stanicama dobijaju se bonus poeni za svakih RSD 500 potrošenih za proizvode i usluge plaćenih prilikom redovnih poseta stanicama.

pročitaj još

  Bonus poeni se sakupljaju za svaku kupovinu širom mreže OMV benzinskih stanica u Srbiji. Plaćanjem bilo koje vrste goriva i/ili usluga na OMV i VIVA u vrednosti od 500 RSD dobija se jedan bonus poen. Kada se sakupi pet ili deset bonus poena, bonus kartica je kompletirana što automatski potrošačima daje mogućnost da sa čak 69% popusta kupe “i santi” proizvode. Bonus poene je moguće sakupljati do 4. juna 2017, a “i santi” proizvode je po povlašćenim cenama moguće kupiti do 18. juna 2017.

  Ovim povodom marketing menadžer u OMV Srbija Željana Radović je izjavila: „Sa ovom promocijom naši verni potrošači dobili su priliku da dok sipaju gorivo i prave predah od vožnje u VIVA prodavnicama i restoranima povoljno kupe kvalitetne proizvode. S njom smo ponudili iskustvo dodate vrednosti i bolje usluge, koja je u osnovi našeg brenda i predstavlja osnovu svih naših aktivnosti oličenu We care More filozofijom. Verujem da će se mnogi od njih odlučiti da iskoriste ovu šansu, jer sezona odmora je pred nama“.

  Višenamenski proizvodi iz EXCLUSIVE linije idealni su za poslovna putovanja, kratka vikend putovanja, porodične odmore i urbani stil života. Ova nova jedinstvena kolekcija kombinuje italijansku tradiciju sa konstantnom potragom za inovativnim, savremenim proizvodima putničkog prtljaga. Zahvaljujući prepoznatljivom imidžu, modernom urbanom modnom stilu i visokom kvalitetu “i santi” brend je postao veoma poznat u Italiji i u mnogim drugim delovima sveta.

  Više detalja o ponudi proizvoda u ovoj promociji možete saznati na sajtu OMV Srbija – www.omv.co.rs

  Izvor: PR OMV Srbija

  Tagovi: domaće, i santi, odmor, omv, putne torbe, putovanje