0

Zaključite polisu Kasko osiguranja u AMS Osiguranju još danas!

Svesni ste da brojni nepredviđeni događaji mogu uništiti vaš automobil u koji ste već uložili dosta novca. Zašto prepuštati stvari slučaju? Zakucajte na vrata AMS Osiguranja i odaberite najsigurniji vid zaštite vozila još danas!

Foto: AMS Osiguranje

Foto: AMS Osiguranje

Zaključite li polisu Kasko osiguranja kod AMS Osiguranja, bićete pokriveni od troškova koji mogu nastati usled saobraćajne nezgode, krađe, poplave, požara, pada drveća ili fasade i drugih rizika, u skladu sa uslovima osiguranja. Ukoliko je ugovoreno, naknada za eventualna materijalna oštećenja biće isplaćena u najkraćem mogućem roku bez obzira da li je šteta nastala vašom ili tuđom krivicom.

pročitaj još

  AMS Osiguranje misli na vas i zato vam plaćanje premije omogućava u 12 mesečnih rata, dok se za plaćanje u celosti odobrava i dodatni popust.

  Foto: AMS Osiguranje

  Foto: AMS Osiguranje

  Ne zaboravite da uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja kod AMS Osiguranja, na poklon dobijate Super člansku karticu AMSS, kojom ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana. Kao član AMSS, stičete pravo na besplatno šlepovanje u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode, popravke vozila na putu ili prevoz do najbližeg servisa, kao i hotelski smeštaj u slučaju nesreće.

  Ne čekajte da se nezgode dese, već mislite na vreme. Dođite u Ruzveltovu 16 u Beogradu ili na neko od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i sa ljubaznim i stručnim osobljem posavetujte se oko najpogodnije kombinacije pokrića koja odgovara vašim mogućnostima.

  Za više informacija posetite sajt www.ams.co.rs ili pozovite broj telefona 0800-009-009.

  Izvor: PR AMS Osiguranje

  chats-viber-ts

  Tagovi: ams osiguranje, domaće, kasko, premija, rizik, šteta