1

SPREMAN ZA BONDA: Aston Martin DB11 Wheelsandmore

Jedan od prvih tjunera koji se „poigrao” sa novim Aston Martinom DB11 jeste Wheelsandmore koji se sada može pohvaliti sa dodatnih 100 “konja”, kao i 120 Nm obrtnog momenta

Foto: Wheelsandmore

Foto: Wheelsandmore

Tjuneri iz Nemačke koji stoje iza imena Wheelsandmore predstavili su svoju novu kreaciju koja je bazirana na Aston Martinu DB11. Promene na eksterijeru ovaj put su minimalne, a tjuneri su se fokusirali na poboljšanje performansi, olakšanjem delova, a tu je i specijalan set točkova kako bi automobil, ipak, vizuelno “odskočio” od serijskog modela.

pročitaj još

  Foto: Wheelsandmore

  Foto: Wheelsandmore

  Agregat koji se nalazi u Aston Martinu DB11 jeste 5,2-litarski V12 twin-turbo, koji standardno oslobađa 608 KS i 700 Nm, a nakon “tjuninga”, isporučuje 700 KS i 820 Nm obrtnog momenta. Unapređen je i izduvni sistem koji poseduje i specijalne klapne kako bi se na najbolji način reprezentovao duboki zvuk fantastičnog V12 motora.

  Foto: Wheelsandmore

  Foto: Wheelsandmore

  Naplatke koji se nalaze na DB11 moguće je uzeti u različitim kombinacijama boja, a dostupne veličine su 20 i 21 inč, “obuveni” u Pirelli pneumatike, dok se na ogromnim felnama od 22 inča nalaze Continental SportContact 6 “gume”.

  Aleksandar Savin/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: aston martin, db11, tuning, v12, wheelsandmore
  Popularni komentari
  • V
   VUK

   Najlepši i najbolji.