0

Deca zaposlenih u kompaniji FCA Srbija na terenu sa fudbalerima Juventusa

Pobednici internog kviza FCA Srbija sa svojom decom proveli nezaboravan dan na stadionu Juventusa

Foto: FCA Srbija

Foto: FCA Srbija

Troje dece zaposlenih u FCA Srbija u Kragujevcu, čiji su roditelji pobednici internog kviza, bili su deo svetskog fudbalskog spektakla. Doživljaj za pamćenje je upravo i bio izlazak na teren sa fudbalerima Juventusa, pre početka same utakmice Juventus – Chievo, koja se održala u subotu, 8. aprila u Torinu.

pročitaj još

  Deca su prisustvovala utakmici u pratnji svojih roditelja, Igora Jakovljevića, radnika pogona montaže i Vladimira Stolovića, radnika pogona preseraja. Igor je poveo kćerku Anu i sina Ognjena, koji su imali prilike da izađu na teren. Vladimir je poveo sina Vuka, koji je takođe imao čast da sa igračima izađe na teren, a kao pratilac išla je i Vladimirova kćerka Nađa.

  Foto: FCA Srbija

  Foto: FCA Srbija

  „Na mene je poseban utisak ostavila savršena organizacija utakmice i pratećih aktivnosti, kao i ceo spektakl na stadionu, i tek posle par dana, kad su mi se slegli utisci, shvatio sam kakvom neverovatnom događaju smo prisustvovali. Ovo je nezaboravno iskustvo za ceo život, za mene i za decu“, rekao je Igor Jakovljević.

  „Bili smo u povlašćenom položaju specijalnog gosta, imali smo mogućnost da se na istom terenu  nađemo sa  Bufonom i Higuainom… Vratili smo se sa puta puni utisaka, pomešanih osećanja koje su nam grad Torino i Juventus pružili. Sreli smo se i sa kolegama sa kojima smo imali prilike da radimo u Srbiji, što je upotpunilo ovaj vikend“, rekao je Vladimir Stolović.

  Foto: FCA Srbija

  Foto: FCA Srbija

  Na kviz takmičenju, koje je kompanija FCA Srbija prvi put organizovala za svoje zaposlene, pod nazivom „Deca na terenu sa Juventusom“, u trci za nagradu, učestvovali su zaposleni iz svih sektora odgovarajući na pitanja iz različitih oblasti koje se tiču kompanije FCA i njenih brendova, fudbalskog kluba Juventus i grada Torino.

  Kompanija FCA Srbija, svake godine, organizuje brojne inicijative u kojima učestvuju zaposleni i njihove porodice, od društveno odgovornih, preko edukativnih do nagradnih i takmičarskih. Inače, FCA Grupacija, kroz svoj brend Jeep, generalni je sponzor italijanskog fudbalskog kluba Juventus.

  Izvor: PR FCA Srbija

  chats-viber-ts

  Tagovi: fca srbija, fiat, fudbal, juventus, svet