3

TRKA “ĐURĐEVI STUPOVI”: Pobedimo za Miloša!

Sav prihod od startnina na predstojećoj brdskoj trci “Đurđevi stupovi” biće uplaćen u fond za lečenje Miloša Komnenovića, sina proslavljenog automobiliste Pavla Paje Komnenovića

Foto: SAKSS

Foto: SAKSS

Predstojeća brdska trka u Novom Pazaru, koja startuje 28. aprila, dobila je humanitarni karakter, jer će sav prihod od startnina biti uplaćen u fond za lečenje našeg kolege i prijatelja, Miloša Komnenovića, sina proslavljenog automobiliste, Pavla Paje Komnenovića!

pročitaj još

  Prema rečima predsednika SAKSS-a, Staniše Lazarca, celu ideju i nameru je blagosiljao i Otac Gerasim, iguman manastira Đurđevi stupovi, u čijoj neposrednoj blizini će biti i cilj trke. Naravno, svi učesnici i humanisti ove trke imaju i blagoslov za akciju od kompletne Eparhije Raško-prizrenske, s Njegovim Preosveštenstvom Episkopom Raško-prizrenskim i Kosovsko-metohijskim, Teodosijem na čelu.

  Milošu Komnenoviću je početkom godine dijagnostikovana leukemija tipa PRO T ALL. Nakon dvomesečnih hemoterapija u Nemačkoj, sada sledi transplantacija koštane srži, a ceo proces lečenja iziskuje sumu od 28.234.222 dinara! Trka „Đurđevi stupovi“ će zato sigurno oboriti sve rekorde po broju učesnika, a velikoj većini neće biti važan ni plasman, ni pobeda, ni pehar, jer će sakupljena pomoć biti pobeda svih nas!

  U međuvremenu, dok se automobili spremaju po garažama, ne zaboravite – upišite 237 i pošaljite SMS na 3030! Vidimo se u Novom Pazaru…!

  Igor Marković/SAKSS

  chats-viber-ts

  Tagovi: domaće, humanitarna akcija, miloš komnenović, trka, đurđevi stupovi
  Popularni komentari
  • R
   Radmila

   Bravo momci. Nista bolje niste mogli učiniti za Miloša.
   Zajednički će se bolest pobediti.
   VILA RADMILA

  • B
   Brankica

   Ljudi divni ste, humani za svako postovanje.
   Zelim vam od srca svako dobro i svu srecu.

  • D
   Dragan

   Podrzavam Milosa u njegovoj borbi i pozivam sve da posalju jedan mali sms koji moze puno da pomogne