0

NA SAMO DODIR OD VAS: Pratite TopSpeed i putem mobilne aplikacije!

Svim korisnicima mobilnih telefona i tableta, bilo da su bazirani na Android ili Apple operativnom sistemu, sada se pruža mogućnost da TopSpeed sadržaj prate putem besplatne aplikacije!

Magazin TopSpeed počeo je da izlazi davne 2000. godine… Veoma brzo, uvideli smo značaj i neophodnost prisustva u elektronskim medijima, pa je pored emisije TopSpeed TV Edition, sa radom započeo i sajt www.topspeed.co.yu, kasnije topspeed.rs, pa TopSpeed.Telegraf.rs, a sada smo pokrenuli i TopSpeed aplikaciju, spoj štampanog i digitalnog izdanja, na samo dodir od vas, kao dalji korak i logičan sled događaja u svetu digitalizacije.

pročitaj još

  Foto: TopSpeed

  Foto: TopSpeed

  Kao i na internet izdanju, dnevno, odnosno iz sata u sat, TopSpeed aplikacija donosi aktuelnosti iz sveta automobilizma, motociklizma i nautike, lajfstajla i dr. Ove teme su prisutne kroz kratku formu vesti, ali i kroz ekskluzivne izveštaje sa najvažnijih manifestacija, salona i promocija, kao i sportskih događaja na četiri i dva točka, potom kroz testove i predstavljanja, reportaže i priče, te razgovore sa glavnim akterima događaja.

  Foto: TopSpeed

  Foto: TopSpeed

  Zastupljena su zbivanja u inostranstvu, ali i kod nas, jer redovno pratimo i obaveštavamo posetioce sajta i korisnike aplikacije o akcijama prodaje, najboljim uslovima kreditiranja, lizinga, osiguranja, kao što istražujemo i sve druge teme interesantne vozačima i kupcima vozila. Sve to je sada tu, na dodir od vas! Naravno, nismo zaboravili ni mogućnost nabavke digitalnih izdanja magazina TopSpeed…

  Zato, pratite nas redovno, jer je instalacija besplatne TopSpeed aplikacije veoma jednostavna.

  Za korisnike mobilnih uređaja sa iOS Apple platformama:
  https://appsto.re/hr/x09Bib.i

  Za korisnike mobilnih uređaja sa Android platformama:
  https://play.google.com/store/apps/details?id=io.mediaworks.android.topspeed

  Pođite zajedno sa nama u svet automobilizma koji je sada na samo dodir od vas!

  Vaš TopSpeed Team

  chats-viber-ts

  Tagovi: android, aplikacija, apple, internet, ios, topspeed, vesti, web