0

UNIQA KASKO: Najkompletnije Kasko osiguranje u Srbiji

UNIQA osiguranje lansiralo je najkompletnije Kasko osiguranje u Srbiji. Sada, pored pomoći na putu koja je uključena u Kasko osiguranje, klijenti imaju priliku da zaključe i osiguranje troškova pravne zaštite kao i osiguranje guma

Foto: UNIQA

Foto: UNIQA

Jedina na tržištu, UNIQA je svojim klijentima omogućila da u okviru Kasko osiguranja ugovore i naknadu troškova pravne zaštite kao posledicu upotrebe motornih vozila. Ovim osiguranjem, UNIQA pokriva troškove zastupanja klijenta u krivičnom ili prekršajnom postupku, koji je protiv njega pokrenut zbog saobraćajne nezgode izazvane upotrebom motornog vozila. Takođe, pokriveni su i troškovi suđenja, kao što su sudske takse, troškovi veštaka, prevodioca i svedoka.

pročitaj još

  Pored toga, UNIQA je prošle godine lansirala i osiguranje guma koje se zaključuje isključivo uz kasko osiguranje i pokriva oštećenje gume ekserima, ivičnjacima, staklom i slično. Ukoliko se klijent odluči za popravku, osiguranje pokriva trošak u iznosu do 25 evra, dok trošak zamene guma osiguranje pokriva u celosti. Osiguranik na raspolaganju ima ukupan iznos od 1.000 evra godišnje, odnosno 300 evra po jednom štetnom događaju.

  Foto: UNIQA

  Foto: UNIQA

  Takođe, u okviru UNIQA Kasko osiguranja, uključena je i pomoć na putu koja obuhvata: šlepanje, vuču vozila, povratak klijenta u svoje mesto prebivališta, slanje rezervnih delova kako unutar Srbije, tako i u inostranstvo, popravku vozila na licu mesta, dostava goriva, rezervnih ključeva i sl.

  „UNIQA osiguranje je i ove godine obezbedilo popuste na Kasko osiguranje jer ljubav prema automobilu započinje upravo osiguranjem! U periodu od 15. marta do 31. maja Kasko osiguranje moguće je zaključiti uz značajne sajamske popuste. Takođe, i dalje je aktuelan i poseban popust od 10% za vozače starije od 35 godina, dok je pomoć na putu uključena u cenu kasko osiguranja. Ukoliko se osiguranje zaključi na period duži od 2 godine odobravamo dodatnih 10% popusta. Ne treba zaboraviti ni da je UNIQA, godinama unazad, najažurnija u isplati šteta na vozilima. Kao znak lojalnosti prema našim klijentima, ukoliko u toku godine bude prijavljena i treća šteta na vozilu, doplaćuje se samo 20% na cenu osiguranja, po čemu smo veoma konkurentni na tržištu. Tu smo da osiguramo svako putovanje, ali ako se desi nepredviđeni događaj, naši klijenti nastalu štetu sada mogu prijaviti i putem našeg vebsajta www.uniqa.rs, imejlom na info.stete@uniqa.rs ili telefonom na 011 20 24 100. “, rekla je Sonja Marić, direktorka Sektora za marketing i odnose s javnošću UNIQA osiguranja.

  Foto: UNIQA

  Foto: UNIQA

  Automobili za svakog vlasnika pored materijalnog imaju i emotivnu vrednost. Česti su čuvari dragocenih uspomena, ali i mesta gde počinje i završava se svako naše putovanje i porodično druženje. Zato, brigu o važnim stvarima započnite osiguranjem!

  UNIQA osiguranje sada omogućava svim klijentima da na jednom mestu, brzo i efikasno, kompletno osiguraju svoj automobil.

  Izvor: PR UNIQA Osiguranje

  chats-viber-ts

  Tagovi: domaće, kasko, odgovornost, osiguranje, rizik, šteta, uniqa