4

PRVI PUT ZVANIČNO U SRBIJI: Rolls-Royce Ghost Black Badge stiže na Sajam automobila! (VIDEO)

Prestižna britanska marka automobila Rolls-Royce, po prvi put će zvanično nastupiti na Salonu automobila u Beogradu, predstavljajući model Ghost Black Badge!

Foto: Rolls-Royce

Foto: Rolls-Royce

Na predstojećem, 53. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, kao specijalni gost kompanije Delta Motors, po prvi put će zvanično nastupiti i jedan od najprestižnijih auto-brendova današnjiceRolls-Royce!

pročitaj još

  Foto: Rolls-Royce

  Foto: Rolls-Royce

  Britanska marka će u Beogradu izložiti model Ghost, i to u specijalnoj, a samim tim, još eksluzivnijoj, Black Badge ediciji, potvrđujući time da joj je tržište Centralne i Istočne Evrope, uprkos političkoj i ekonomskoj nestabilnosti, sve važnije.

  Foto: Rolls-Royce

  Foto: Rolls-Royce

  Na Rolls-Royce štandu u hali 2A, tokom novinarskog dana, ali i prvog zvaničnog dana sajma, kao specijalni gost biće i gospodin Pavle Trpinac, dizajner prestižne britanske marke, inače rodom upravo iz Beograda, koji je bio glavni dizajner modela Wraith, a učestvovao je i u izradi pomenutog Ghost Black Badge.

  Foto: Rolls-Royce

  Foto: Rolls-Royce

  Podsećamo da je ekipa TopSpeeda, nedavno, imala eksluzivnu priliku da testira najnoviji model kompanije Rolls-Royce, po imenu Dawn, čiji detaljan tekst možete pročitati u najnovijem broju TopSpeed magazina, a video prilog u emisiji TopSpeed TV Edition, na televiziji Pink, u nedelju, u 10.00 časova.

  Đorđe Pavićević/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: black badge, dawn, delta motors, ghost, noviteti, pavle trpinac, rolls-royce, salon automobila u beogradu, wraith
  Popularni komentari
  • M
   M

   Ovo vredi videti.

  • V
   Vlada

   Kupice ga karic ili pink ili kole