2

VIP EKSKLUZIVNO: Mika Hakkinen u Beogradu!

Legendarni dvostruki šampion sveta Formule 1, Finac Mika Hakkinen i naš proslavljeni automobilski as, Andrej Kulundžić, nedavno su bili zajedno na specijalnoj lokaciji u okolini Beograda gde je u strogoj tajnosti obavljeno komercijalno snimanje za jednu svetski poznatu kompaniju

Foto: Aleksandar Savin

Foto: Aleksandar Savin

Dim, tišina i polu-tama koju povremeno presecaju svetla atraktivnog sportskog automobila u biserno beloj boji… Sve je obavijeno mistikom, a postavljena scenografija daje efekat napetosti poput nadolazeće kulminacije u nekom akcionom trileru.

pročitaj još

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Ne, ovde nije reč o snimanju filma sa holivudskim “facama” u glavnim ulogama, već o visokobudžetnom komercijalnom snimanju na tajnoj lokaciji u okolini Beograda, u kom su učestvovale trkačke “face” – legendarni finski vozač i dvostruki šampion sveta Formule 1, Mika Hakkinen i naš proslavljeni automobilista, Andrej Kulundžić.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  A kada se na jednom mestu nađu dva automobilska asa, i to u društvu rasnog sportskog automobila, urlik motora, miris spaljenih guma, brzina i akcija su zagarantovani. Baš kao i dobra zabava u pauzama između setova, jer se Andrej i Mika odavno poznaju, a iz sveta trka povezuje ih to što su obojica vozili Porsche Supercup. Doduše, za razliku od Andreja Kulundžića, koji je proveo četiri uspešne sezone u sedištu Porschea 911, “Leteći Finac” se svojevremeno pojavio kao gost u ovom takmičenju i jedan je od malobrojnih koji su sa specijalnom pozivnicom uspeli da pobede u nekoj od trka.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Budući da je čitav ovaj projekat postavljen na izuzetno visok nivo, te prati najsavremenije svetske standarde, koji podrazumevaju i embargo na objavu informacija, za sada nismo u mogućnosti da vam otkrijemo više detalja.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Ipak, ova nesvakidašnja priča se ovde ne završava… Budite uz TopSpeed i Telegraf jer ćete uskoro biti u prilici da pogledate kompletan “behind the scenes” prilog sa više ekskluzivnih fotografija i video snimaka.

  Uroš Dedić/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: andrej kulundžić, beograd, mercedes, mika hakkinen, reklama, snimanje
  Popularni komentari
  • A
   Aleksandar Cancar

   Molim Vas, pratim vasa desavanja putem viber public chat-a pa me interesuje kako covek moze da eventualno i sam ostavi neku sliku na taj chat?
   Ne vidim uopste mogucnost za to?
   Vidim da drugi ucestvuju u diskusiji ali ne i ja,da li trebam neko adminu da se obratim?

   Puno pozdrava Aleksandar!