4

BMW donirao Seriju 6 Mašinskom fakultetu u Beogradu

Nemački proizvođač BMW podržava studije na Mašinskom fakultetu u Beogradu, doniranjem automobila Serije 6 za potrebe testiranja i obuke studenata

Foto: Delta Motors

Foto: Delta Motors

BMW Auto grupa donirala je 13. marta 2017. godine Mašinskom fakultetu u Beogradu motorno vozilo BMW Serije 6, model 650i kabriolet za potrebe testiranja i obuke studenata, koje će služiti kao nastavno sredstvo. Donacija predstavlja težnju BMW grupe da se studentima omogući učenje i upoznavanje sa najnovijim tehnološkim dostignućima u autoindustriji.

pročitaj još

  Mašinski fakultet već uspešno sarađuje sa BMW grupom – u oktobru 2015. Delta Motors je donirao Mašinskom fakultetu nastavno sredstvo BMW agregat N55 EURO 6. Delta Motors i Mašinski fakultet povezuje višegodišnja saradnja i po pitanju obuke kadrova, sa ciljem da studentima omogući stručnu praksu unutar kompanije i na taj način im pomoći oko pronalaženja budućeg zaposlenja.

  Izvor: PR Delta Motors

  chats-viber-ts

  Tagovi: beograd, bmw, delta motors, domaće, mašinski fakultet, serija 6
  Popularni komentari
  • S
   SRLE

   Lep GEST.:-):-):-)

  • K
   Kojot

   Bravooo..sad ce se i silikonske dame i koje kakve diskrecije vratiti na fakultet…pokloniti auto od 120.000eur i to u solidnom paketu plus kabrio

  • E
   Elektro-vozač

   Najnovija tehnologija?!?! Pa to ne tehnologija na izdisaju, uskoro će biti i zabranjena. Treba da uče o onome što će biti kada završe školovanje a ne o motornim kočijama usavršenim prošlog veka.