1

NOVO U PONUDI: Luksuz ima novi oblik

Kompanija Goga Yachting Club nastoji da u svoju ponudu plovila uvrsti najprestižnije svetske brendove, pa je tako od nedavno postala zvanični i ekskluzivni diler luksuznih Cranchi plovila za Srbiju

Foto: Cranchi

Foto: Cranchi

Na 39. Međunarodnom sajmu nautike, lova i ribolova u Beogradu koji se završava danas, 12. marta 2017. svi posetioci štanda komapnije Goga Yachting Club mogli su direktno da se upoznaju i sa nekim od najnovnijih modela čuvene italijanske kompanije Cranchi. Naime, Goga Yachting Club je od nedavno postao zvanični i eksluzivni diler plovila ove marke, pa su tako izloženi modeli iz sportske linije Endurance 27 i Endurance 30.

pročitaj još

  Iza Cranchi brenda nalazi se jedna od najstarijih i najpouzdanijih italijanskih nautičkih kompanija, čiji koreni sežu do daleke 1870. Na obalama jezera Komo nastajala je istorija savremene nautike, dok još ni prvi automobili nisu bili izmišljeni. Svojom naprednom tehnologijom, Cranchi je napisao neke od najvažnijih strana istorije nautičke inovacije, dok danas u novom poglavlju dolazi do tehničke i stilske perfekcije koju prepoznaju ljubitelji nautike.

  Foto: Cranchi

  Foto: Cranchi

  Činjenica da jedna brodograditeljska kompanija istoriju postojanja ne meri godinama, već generacijama mnogo govori o umeću i iskustvu koje predano tka u plovila. Svih pet generacija porodice Cranchi je ponosno na svoje rezultate. Kompanija je postala jedan od svetskih lidera. Danas je sinonim napredne brodogradnje, italijanskog stila i sofisticiranosti luksuznih jahti koje impresioniraju svojim izuzetnim mogućnostima.

  Foto: Cranchi

  Foto: Cranchi

  Kompanija Cranchi je u svaki brod iz svoje bogate ponude ugradila tradiciju kvaliteta i moderni dizajn. Za razliku od kvaliteta koji je uvek na istom najvišem nivou dizajn je konstantno u pokretu, kroz vreme prati svedeni elegantni italijanski stil, simbol dobrog ukusa. Zahvaljujući tome, Cranchi jahte su visoko cenjene i tražene širom sveta. Raznovrsna ponuda Cranchi luksuznih plovila obuhvata velike kruzere, raskošne jahte, sportska plovila, kao i manje čamce impresivnih performansi.

  TopSpeed Team

  chats-viber-ts

  Tagovi: brod, cranchi, domaće, goga yachting club, jahta, nautika
  Popularni komentari
  • S
   Srba

   I Infikus je ruzno lep, ali de suzuki na njemu, nije mi jasno.