0

Potpuno novi Opel Crossland X premijerno prikazan domaćem tržištu

Kompanija Opel je u prostorijama Mikser House okupljenim zvanicama priredila interesantan događaj kojim je obeležena domaća premijera potpuno novog modela Crossland X

Foto: Opel Srbija

Foto: Opel Srbija

Na početku programa, prisutnim zvanicama se obratio direktor predstavništva Opela za Srbiju, Bugarsku, Makedoniju, Crnu Goru i Albaniju, gospodin Dragan Nenadović, koji je svima poželeo dobrodošlicu i u kratkom izlaganju govorio o velikim planovima ovog nemačkog proizvođača za naredni period, ali se osvrnuo i na uspehe koje je kompanija postigla u protekloj godini.

pročitaj još

  Foto: Opel Srbija

  Foto: Opel Srbija

  Najveći aduti modela Crossland X su njegove kompaktne spoljašnje dimenzije, ekspresivni i sve popularniji SUV dizajn i neverovatno udobno sedenje. Kao urbani krosover, on se savršeno uklapa u Opelovu lepezu vozila iz B-segmenta. Pored ovih osobina, Crossland X pruža potpunu povezanost sa pametnim telefonima, zbog čega ovaj model predstavlja idealan izbor za moderne kupce koji ovakve pogodnosti očekuju u svom automobilu.

  Foto: Opel Srbija

  Foto: Opel Srbija

  Tu je i duga lista opreme visoke tehnologije koja je implementirana u nove Opelove modele, pa i u ovaj: head-up displej, upozorenje o napuštanju trake, 180-stepena panoramna kamera za gledanje u nazad, automatsko kočenje prilikom detektovane opasnosti, sistem za prepoznavanje pospanosti vozača, upozorenje za ,,mrtav ugao”…Dobru praksu ne treba menjati, pa se na listi opreme nalaze i nagrađivana AGR prednja sedišta, kao i potpuni LED farovi sa prilagodljivim prednjim svetlima.

  Foto: Opel Srbija

  Foto: Opel Srbija

  Na ovom događaju prisustvovale su mnoge poznate ličnosti, brojni predstavnici medija, flotni kupci, prijatelji brenda. Nije tajna da su svi prijatno iznenađeni novim Opelovim dizajnom i da su utisci o Crossland X-u izuzetno pozitivni. Opštem zadovoljstvu doprineo je i moderni koncept prostora Mikser House koji je u potpunom skladu sa ovim modelom.

  Foto: Opel Srbija

  Foto: Opel Srbija

  Početak prodaje ovog automobila na našem tržištu najavljen je za polovinu godine.

  Izvor: PR Opel Srbija

  chats-viber-ts

  Tagovi: beograd, crossland x, crossover, domaće, mixer house, opel, srbija, suv