0

Osigurajte svoje vozilo u AMS Osiguranju

Ne dozvolite da vam nepredviđene situacije pokvare svakodnevni život, mislite na vreme i odaberite najsigurniji vid zaštite vašeg vozila još danas

Foto: AMS Osiguranje

Foto: AMS Osiguranje

Ako ne želite da troškove eventualno nastale materijalne štete na vašem automobilu snosite sami, zakucajte na vrata AMS Osiguranja. Zaključite polisu Kasko osiguranja i zaštitite se od brojnih rizika poput saobraćajne nezgode, poplave, požara, pada drveća ili fasade na vaš automobil ili krađe ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.

pročitaj još

  AMS Osiguranje misli na vas i zato vam omogućava plaćanje premije u 12 mesečnih rata, čime se dodatno rasterećuje vaš budžet, a za plaćanje u celosti odobrava se i dodatni popust. Bilo da zaključite polisu potpunog, dopunskog ili delimičnog Kasko osiguranja, naknada se isplaćuje bez obzira da li je šteta nastala vašom ili tuđom krivicom.

  Foto: AMS Osiguranje

  Foto: AMS Osiguranje

  Podsećamo sve vozače da uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja, na poklon dobijate AMSS članstvo, kojim ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana. Osiguranik je uvek na prvom mestu i zato su za vas kreirane najpovoljnije cene i uslovi na tržištu, a zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, AMS Osiguranje se može pohvaliti brzom i efikasnom isplatom eventualne štete.

  Zato ne čekajte ni dana, dođite u Ruzveltovu 16 u Beogradu ili na neko od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i uz pomoć stručnog i ljubaznog osoblja zaključite polisu Kasko osiguranja.

  Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009 ili posetite sajt www.ams.co.rs

  Izvor: PR AMS Osiguranje

  chats-viber-ts

  Tagovi: domaće