0

Specijalne cene za Suzukijev motocikl GSX-R 1000

U prodajnom salonu kompanije Euro Sumar, poslednji primerci motocikla Suzuki GSX-R 1000 dostupni su po specijalnim, osetni sniženim cenama, a kupci modela V-STROM 650 na poklon dobijaju Adventure paket

Foto: Euro Sumar

Foto: Euro Sumar

Poslednji primerci čuvenog Suzukijevog motocikla, modela GSX-R 1000 A L6, u prodajnom salonu uvoznika, beogradske kompanije Euro Sumar, dostupni su po specijalnim, osetno sniženim cenama. Prodavac poručuje da će potencijalni kupci biti prijatno iznenađeni, a da bi se to i dogodilo, potrebno je posetiti salon gde će se informacija o aktuelnoj ceni dobiti „iz prve ruke“.

pročitaj još

  Foto: Euro Sumar

  Foto: Euro Sumar

  Ovaj dvotočkaš iz Suzukijeve Supersport serije se oprema rednim, vodeno hlađenim četvorocilindarskim motorom zapremine 999 cm3 sa 185 KS i maksimalnim obrtnim momentom od 117 Nm pri 10.000 obrtaja u minutu. Menjač je šestostepeni, disk kočnice su i napred, i pozadi (napred su dupli kočioni diskovi), na prednjem točku su pneumatici 120/70 ZR17, pozadi 190/50 ZR17, a sedište je od podloge udaljeno 810 mm. Nekoliko preostalih primeraka su u crveno-crnoj ili plavoj boji.

  Foto: Euro Sumar

  Foto: Euro Sumar

  Iz Euro Sumara podsećaju i da nabavkom izuzetno opremljenog modela V-STROM 650 A L6, kupac na poklon dobija bogat Adventure paket opreme koji, između ostalog, podrazumeva rol bar, centralni štender, stilizovani element za zaštitu ruke, undergard (donji zaštitnik), itd. Lepi predprolećni dani su uticali na formiranje povoljnijih cena i ostalih Suzuki motocikala, pa iz Euro Sumara savetuju da je najbolje da se o aktuelnoj ponudi informacije potraže na licu mesta – u njihovom izložbeno-prodajnom salonu.

  Izvor: PR Euro Sumar

  chats-viber-ts

  Tagovi: domaće, euro sumar, gsx-r 1000, motocikl, suzuki, v-strom