0

Nepobediv kvalitet zimskog OMV MaxxMotion Dizela dobio nezavisnu potvrdu

Nezavisno istraživanje sprovedeno sa tržišnom inspekcijom potvrdilo lidersku poziciju na tržištu i nepobediv kvalitet zimskog OMV MaxxMotion Dizela

Foto: OMV Srbija

Foto: OMV Srbija

Kvalitet OMV proizvoda koji se prodaju na benzinskim stanicama u Srbiji zvanično je na kraju zime dobio i nezavisnu potvrdu vodeće pozicije po pitanju kvaliteta goriva. Nedavno su rezultati nezavisnog istraživanja i vanredne kontrole nadležne tržišne inspekcije potvrdili da je OMV Srbija neprikosnoveni lider na srpskom tržištu kada je reč o kvalitetu zimskog OMV MaxxMotion dizela. Tokom ove zime kada su zbog dugih perioda niskih temperatura mnogi vlasnici vozila sa dizel motorima imali problem i nisu bili u mogućnosti da pokrenu svoja vozila, potrošači koji su redovno sipali MaxxMotion Dizel u mreži benzinskih stanica OMV Srbija bili su lišeni ovih problema.

pročitaj još

  Nedavno je za potrebe nezavisnog istraživanja nadležna tržišna inspekcija srpskog ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija organizovala uzimanje uzoraka dizel goriva sa stanica skoro svih većih kompanija koje se bave maloprodajom naftnih derivata. Tokom redovne provere programa markiranja i monitoringa kvaliteta, uzeti su uzorci i radi vanredne provere filtrabilnosti dizel goriva.

  Foto: OMV Srbija

  Foto: OMV Srbija

  Rezultati specijalizovane laboratorije, angažovane da uradi proveru ove karakteristike svih dizel goriva pokazali su da je zimski OMV MaxxMotion Dizel daleko bez premca na tržištu, kao i da OMV Srbija korektno komunicira u javnosti ovu prednost goriva svojim korisnicima i da je njegova tačka filtrabilnosti zaista na -38°C. Ovim testom je takođe potvrđeno i da kvalitet regularnog OMV Dizela daleko premašuje propisani standard.

  Ovim povodom, direktor maloprodaje OMV Srbija, Decebal Tudor, je prokomentarisao: „Kao što smo to uvek isticali, a evo i sada kada je zima na kraju dobili smo i potvrdu, OMV se uvek fokusirao na kvalitet proizvoda u svojoj ponudi. Od trenutka kada smo ga kao pioniri uveli na srpsko tržište, mi smo konstantno unapređivali kvalitet našeg zimskog dizela, tako da sada imamo proizvod koji našim potrošačima obezbeđuje bezbrižnost tokom zimskih meseci, jer smo kroz njega našim korisnicima dali ono najbolje što naša kompanija ima. Mi izražavamo zahvalnost korisnicima na ukazanom poverenju u „nepobediv kvalitet“ našeg premijum dizela tokom zime i pozivamo ih da nastave da koristite sve vrste MaxxMotion goriva.“

  Izvor: PR OMV Srbija

  chats-viber-ts

  Tagovi: dizel, domaće, gorivo, maxxmotion, zima