1

NAJAVA SPORTSKIH POSLASTICA: Alfa Romeo na Salonu automobila u Ženevi

Italijanski brend Alfa Romeo će na Salonu automobila u Ženevi prikazati nekoliko novih verzija nedavno predstavljenih modela, kao što su Stelvio i Giulia, svi sa naglašenim sportskim karakterom

Foto: Alfa Romeo

Foto: Alfa Romeo

Na predstojećem Salonu automobila u Ženevi, zvezda Alfa Romeo štanda svakako će biti model Stelvio, prvi SUV italijanskog brenda, kojim se sada, po prvi put u istoriji dužoj od veka, izražava jedinstveni “Alfa duh” u kategoriji SUV vozila. Kao rezultat, dobijen je automobil koji će oduševiti i najzahtevnije korisnike uzbudljivim iskustvom vožnje, uz vrhunsku udobnost i raznovrsnost koji se podrazumevaju za ovu kategoriju vozila.

pročitaj još

  Foto: Alfa Romeo

  Foto: Alfa Romeo

  U Švajcarskoj će biti prikazan ekskluzivni model First Edition sa benzinskim motorom 2.0 sa turbo punjenjem, sa 280 KS, koji je naišao na izvanredan prijem prilikom predstavljanja za region Evrope, Bliskog istoka i Afrike pre dva meseca, kao i dve nove Super verzije, od kojih je jedna sa dizel motorom 2.2 sa 120 KS, a druga sa dizel motorom 2.2 od 180 KS, gde su oba motora u spoju sa automatskim 8-stepenim prenosom i pogonom na sve točkove Q4.

  Foto: Alfa Romeo

  Foto: Alfa Romeo

  Pored modela Stelvio biće izložen prelepi model Giulia, sportski sedan koj je obeležio početak nove ere brenda, redefinišući pravila stila, sportskog karaktera i tehnologije. Na štandu u Ženevi, biće izložena dva Giulia Veloce modela, koji predstavljaju stil i ekskluzivne sadržaje ove verzije, dostojni imena koje nose, sa slavnom tradicijom brenda Alfa Romeo – naziv “Veloce” prvi put je upotrebljen 1956. godine za model Giulietta.

  Foto: Alfa Romeo

  Foto: Alfa Romeo

  Zaokružujući ovu postavku, na Alfa Romeo štandu biće prikazani i Giulietta Veloce, kao i model Mito Veloce sa benzinskim turbo motorom 1.4 MultiAir od 170 KS i automatskim TCT prenosom. Luksuzni detalji jesu brunirane 18-inčne alu-felne, crvene kočione čeljusti i vrhunska sedišta od alkantare.

  Izvor: PR FCA Srbija

  chats-viber-ts

  Tagovi: alfa romeo, giulia, giulietta, mito, stelvio, svet, ženeva
  Popularni komentari
  • S
   Srbija

   Brend za divljenje i postovanje