1

Fiat Professional zvaničan partner Svetskog FIM MXGP motokros šampionata

Svetski FIM MXGP motokros šampionat ponovo počinje, a drugu godinu zaredom, brend FIAT Professional biće zvanični sponzor takmičenja

Foto: FIAT Professional

Foto: FIAT Professional

Početak 2017. za FIAT Professional počinje obnavljanjem partnerstva u okviru kojeg će se brend pojaviti  na Svetskom MXGP motokros šampionatu, koji je počeo ovog vikenda, na stazi Losail Circuit u Kataru. Šampionat se održava od februara do 1. oktobra 2017. na 20 kružnih staza u Evropi, Sjedinjenim Američkim Državama, Kataru, Tajlandu, Argentini i Meksiku. Svaka trka privlači desetine miliona gledalaca širom sveta.

pročitaj još

  Zahvaljujući ovoj saradnji, gledaoci će, u startnom delu i drugde na stazi, imati priliku da vide vozilo iz linije FIAT Professional opremljeno za nošenje sa izazovima sve konkurentnijeg tržišta. Ambasador izvrsnosti ovog pobedničkog saveza između sveta vožnje na dva, i četiri točka, biće Toni Kairoli, legenda italijanskog motosporta, osmostruki svetski šampion i drugoplasiran na prošlogodišnjem takmičenju.

  Na talasu uspeha ostvarenog 2016. godine, Fiat Professional se priprema da 2017. godinu živi do maksimuma i biće spreman da se nosi sa svim izazovima pred koje ga tržište bude stavilo. Fiat Fullback će biti glavno vozilo zvanične flote Svetskog FIM MXGP motokros šampionata i imaće velik broj mogućnosti za prikazivanje svih svojih kvaliteta kada je reč o konfiguracijama, dimenzijama i motorima.

  Fullback je kreiran tako da odgovori na stvarne potrebe profesionalnih korisnika, ali on istovremeno demonstrira i izvanrednu fleksibilnost nakon obavljenog posla, što ga čini savršenim za sve vrste upotrebe, u skladu sa filozofijom brenda. Njemu će se pridružiti istinski trendseter Fiat Ducato, koji će se savršeno uklopiti u globalni događaj kakav je Svetski FIM motokros šampionat. Najprodavaniji model brenda Fiat Professional će prikazati svu svoju raznovrsnost kao vozilo za prevoz ljudi i tereta, i kao mobilna radionica na usluzi vozačima i svima na kružnim stazama.

  Motorhome vozila, koje predstavljaju još jedan adut brenda, takođe će biti prikazana  na ovom događaju: zanimljivo je da je tokom prethodnih dve godine, više od 75% ukupno prodatih vozila ove kategorije na evropskom tržištu bilo na platformi modela Ducato. Pored toga, čitaoci specijalizovanog nemačkog magazina “Promobil” proglasili su Ducato Najboljim motorhome vozilom za 2017. godinu, čime je potvrđeno liderstvo modela u ovom važnom sektoru.

  Izvor: PR FCA Srbija

  chats-viber-ts

  Tagovi: ducato, fiat professional, fullback, motokros, mxgp, ostalo, svet
  Popularni komentari
  • Š
   Šef kuhinje

   Kupio sam ga i extra je