0

NOVI MODEL U GAMI: Uskoro stiže Range Rover Velar

Iz Land Rovera stiže potvrda da nam uskoro stiže potpuno novi model koji će nositi naziv Range Rover Velar, a biće pozicioniran između modela Evoque i Range Rover Sport

Foto: Land Rover

Foto: Land Rover

Kompanija Land Rover i zvanično je potvrdila da uskoro stiže novi, četvrti model u luksuznoj Range Rover gami, koji će nositi naziv Velar. Pomenuti model biće pozicioniran između aktuelnog Evoque i Range Rover Sport, a kao takav, najveći takmac BMW-u X4 i Porsche Macanu.

pročitaj još

  U britanskoj kompaniji koja je sada u vlasništvu Tata Motors, uvideli su veliki cenovni jaz između pomenutog Evoque, koji startuje od oko 35.000 evra, i luksuznog Range Rover Sport iznosi od 62.000 evra (u Nemačkoj).

  Foto: Land Rover

  Foto: Land Rover

  Za sada još nema fotografija ovog automobila, izuzev jedne, može se reći „tizer“ slike, tako da je teško dati neki komentar o vizuelnom nastupu, osim da će slediti dosadašnji dizajnerski pravac kompanije. Ono što se trenutno zna jeste da će prvi primerci stizati opremljeni Fordovim V6 agregatom, dok će kasnije biti zamenjeni novom Ingenium linijom benzinskih i dizel motora.

  Đorđe Pavićević/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: land rover, noviteti, range rover, suv, velar