1

ZA LJUBITELJE PORSCHEA: Nove TECHART kreacije stižu u Ženevu!

Tjunerska kuća TECHART, poznata po preradama Porsche automobila, predstaviće svoje nove kreacije na predstojećem salonu automobila u Ženevi

Foto: Techart

Foto: Techart

TECHART je spremio čak tri svetske premijere koje će debitovati na Salonu automobila u Ženevi, a to su TECHART GrandGT, baziran na modelu Porsche Panamera Turbo, TECHART GTstreet R Cabriolet, baziran na model Porsche 911 Turbo S Cabriolet, kao i TECHART Coupe, baziran na model Porsche 718 Cayman S.

pročitaj još

  Foto: Techart

  Foto: Techart

  GrandGT model koji je baziran na Panameri Turbo dobija novi bodykit čineći automobil širim za 80 mm. Spoljnjem izgledu dodatno doprinose naplaci od 22 inča, “obuveni” u Continental SportContact 6 pneumatike. Performansama motora doprineo je TECHART powerkit, kao i sportski izduvni sistem. Enterijer je takođe modifikovan kako bi se izdvojio u svakom pogledu od standardne Panamere.

  Foto: Techart

  Foto: Techart

  GTstreet R, baziran na Turbo S modelu, sada isporučuje neverovatnih 720 KS uz TA 091/T2.1 powerkit dok je obrtni moment takođe povećan i sada iznosi 920 Nm! Maksimalna brzina je 340 km/h dok se ubrzanje od 0-200 Km/h odvija za svega 8,5 sekundi, a 0-300 za 23,3 sekunde. Ove performanse prati i veliki broj aerodinamičkih elemenata, napravljenih od ugljeničnih vlakana.

  Foto: Techart

  Foto: Techart

  TECHART je unapredio i relativno novi 718 Cayman. Novi aero-paket je samo naglasio već agresivni “nastup” Caymana, koji je sada spušten za 30 mm, a celom doživljaju doprinose naplaci od 21 inča. On takođe dobija TECHART powerkit tako da sada model sa agregatom od 2,5 litara isporučuje 400 KS, a ubrzanje do 100 km/h iznosi za 3,9 sekundi, dok je maksimalna brzina sada 296 km/h.

  Foto: Techart

  Foto: Techart

  Pored celokupnih projekata Poerscheovih automobila, TECHART će ponuditi i tzv. powerkit za 2,0-litarski Macan. Snaga motora posle ugradnje iznosiće 300 KS dok će obrtni moment biti povećan na 420 Nm.

  Aleksandar Savin/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: 718 cayman, 911 turbo, grandgt, gtstreet r, panamera, porsche, techart, tuning
  Popularni komentari
  • S
   SRLE

   Maaaa BRUUUKAAA…