0

Fordovi „terenci“ po sniženim cenama

Tokom prodajne kampanje, nova generacija SUV modela Kuga i pikapa Ranger s popustima od 2.285 do 3.615 evra

Foto: Grand Motors

Foto: Grand Motors

Od 30. januara, Grand Motors, uvoznik, prodavac i serviser Fordovih automobila i lakih komercijalnih vozila i mreža njegovih ovlašćenih prodajno-servisnih partnera zaljubljenicima u otmene i prave „terence“, avanturistima, ali i potencijalnim vlasnicima kojima su potrebna off-road vozila za ozbiljne prevozne izazove, nudi ograničenu količinu SUV modela Kuga i pikapa Ranger, s cenama u proseku nižim za oko osam odsto.

pročitaj još

  Tako, na primer, nova generacija modela Kuga s pogonom na prednje točkove, benzinskim motorom od 1,5 litara i paketom opreme Trend, moći da se kupi po sniženoj ceni od 18.990 evra, u dinarskoj protivvrednosti, sa svim dažbinama.

  Foto: Grand Motors

  Foto: Grand Motors

  U susret još jednom novom trendu na evropskom, ali i našem tržištu – velikom porastu prodaje svestranih pikap vozila, Grand Motors kreće sa posebnom ponudom nove generacije off-road modela Ranger. Verzija sa duplom kabinom (Double Cab), pogonom na sve točkove, dizel motorom od 2,2 litra i specijalnim paketom opreme XLT od 30. januara će moći će da se kupi po ceni nižoj za 3.615 evra, odnosno za 23.550 evra u dinarskoj protivvrednosti, bez PDV-a. Naime, pored avanturista i istinskih off-roadera, kupci ovakvih vozila su kompanije ili preduzetnici kojima služe za obavljanje delatnosti, pa je njima PDV povratan izdatak.

  Za izvanredne sposobnosti savladavanja i najtežih terenskih iskušenja ovog Rangera, čija je korisna nosivost 1.105 kg, „angažovani“ su četvorocilindarski turbo dizel zapremine 2.198 cm3 sa 160 KS i 385 Nm maksimalnog obrtnog momenta, ručni šestostepeni menjač i elektronska promena režima pogona u vožnji (4WD). Bogat paket opreme XLT je „ojačan“ dodacima za kretanje po surovim bespućima – posebnom zaštitom rezervoara, motora i transmisije, mogućnošću blokade („zaključavanja“) zadnjeg diferencijala i kukom za vuču.

  Budućim vlasnicima će od koristi biti još i informacije da antikorozivna zaštita za Ranger traje 12 godina, dok su obavezni servisni intervali na 20.000 km ili jednom godišnje.

  Izvor: PR Grand Motors

  chats-viber-ts

  Tagovi: domaće, ford, grand motors, kuga, popust, prodaja, ranger